Timisoara

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning Timisoara - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea, Arad - alpinism utilitar, vanzare produse curatenie, curatenie pentru birouri, curatenie pentru hale, curateniedupa constructori, spalat mocheta cu monodisc
https://pfscleaning.ro

Beneficiile unui Cont de Economii pentru copilul tău

Beneficiile unui Cont de Economii pentru copilul tău

Detalii stire

Categorie
Stiri afaceri - economie
Modificat
acum 1 an si 5 luni
Vizualizari
476

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Orice părinte își doresc tot ce-i mai bun pentru copilul său, însă nu întotdeauna este pregătit financiar să susțină acele dorințe. Unii părinți își doresc să-și vadă copilul că studiaza la cea mai bună facultate din țară, sau la una din cele mai prestigioase universități din străinătate. Alți părinți vor să le cumpere copiilor o mașină nouă la vârsta de 18 ani, astfel încât să își știe copilul în siguranță conducând.

Sau, unii părinți își doresc să le ofere copiilor un start economic cât mai bun în viață, ajutându-i să-și deschidă propria afacere, sau să migreze în altă țară unde ar putea avea șanse mai mari de reușită, sau pur și simplu își doresc să știe că orice s-ar întâmpla în viitor cu copilul lor dispun de o sumă de bani. Ei bine, aici intră în peisaj Conturile de Economii Pentru Copii. Tu pui bani deoparte lunar și îți ajuți copilul să aibă mai multe avantaje când va crește mare, și mai puține griji. Acest tip de cont cu certitudine va fi plasa de siguranță a copilului tău, și a ta.

Planurile de economii pentru copii sunt produse ce promovează faptul că odată ce copilul tău ajunge la maturitate va avea deja o sumă relativ mare de bani existentă în contul său, a cărei valoare a crescut în timp. De-a lungul anilor instituțiile financiare au conceput o serie de beneficii pentru acei părinți care vor să deschidă un astfel de cont, oferind o multitudine de avantaje și beneficii, prin bonificatii sau chiar asigurări.

Cum funcționează?
Într-un cont economii copii, tu depui lunar în acest cont suma de care dispui, în timp această sumă crește datorită depunerilor tale și a dobânzilor din partea băncii cu care colaborezi, practic suma depusă este în siguranță și are un proces de creștere eficient. Asigură-te că, copilul tău este protejat și va avea cel mai bun start în viață printr-un plan de economii.

Anunt Diamant Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat

Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat Timișoara - Alexandru Mușătoiu este membru al Baroului Timiș. Cabinetul de avocat a fost fondat în anul 2006, poziționându-se în segmentul cu cei mai buni și serioși avocați din Timișoara.
https://musatoiu.com