Timisoara

Benzinaria OMV - Strada Aries

OMV - Aries

Detalii benzinarie

Adresa
Timișoara, Strada Aries, nr. 9
Categorie
Benzinarii
Modificat
acum 3 ani si 3 saptamani
Vizualizari
3936

Voteaza & Distribuie

Prezentare benzinarie

Benzinaria OMV Timisoara - Strada Aries

OMV, companie internațională integrată din industria de petrol și gaze naturale Grupul OMV este una dintre cele mai importante companii industriale austriece listate la bursă, cu venituri consolidate ale grupului de 23,32 miliarde de euro şi o forţă de muncă de 31.389 de angajaţi în 2010. În domeniul Explorare șş Producţie, OMV activează în două ţări principale, România şi Austria, şi deţine un portofoliu internaţional echilibrat.

În domeniul Rafinare şi Marketing, OMV are o capacitate anuală de rafinare de 22,3 milioane de tone şi aproximativ 4.700 de staţii de distribuţie carburanţi în 13 ţări, printre care şi Turcia. În segmentul Gaze Naturale și Energie, OMV a comercializat aproximativ 18 miliarde m3 de gaze naturale în 2010. Grupul OMV operează o reţea de conducte de gaze naturale cu o lungime de 2.000 de km în Austria şi cu o capacitate comercială de circa 89 miliarde m3 în 2010.

Cu o capacitate comercială de aproximativ 34 miliarde m3 în 2010, platforma de gaze naturale a OMV, Central European Gas Hub, se numără printre cele mai importante centre de gaze naturale din Europa Continentală. Prin achiziţionarea pachetului de 97% din acţiunile Petrol Ofisi, compania turcească petrolieră lider în segmentul comercial şi de retail, OMV şi-a consolidat poziţia.

Orar benzinarie

Luni - Duminica: 0:00 - 24:00

Filtre benzinarie

Tip statie: OMV
Program extra: Sambata, Duminica, Non stop
Zone din Timisoara: Stadion