Timisoara

Best Tractari

Best Tractari

Detalii

Adresa
Timisoara, Strada Ion Ionescu de la Brad, nr. 29
Telefon
0722906906
Web
https://besttractari.ro
Categorie
Tractari auto
Modificat
acum 10 luni si 2 saptamani
Vizualizari
2407

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Best Tractari Timisoara

Suntem o companie de asistenta rutiera, tractari auto, remorcari, transport utilaje, transport marfa, etc., cu o arie de operare ce se intinde pe toata suprafata Romaniei dar si in strainatate, pe tot continentul european (Ungaria, Austria, Germania, Serbia, Franta Etc.) Am inteles ce inseamna dependenta de masini si mai ales disconfortul pe care il avem atunci cand ni se intampla sa ramanem in mijlocul drumului cu masina avariata in urma unui eveniment rutier neplacut, iar ca atare ne-am dorit sa realilzam un pachet de servicii complete pentru cei care se trezesc neputinciosi în mijlocul drumului. Oriunde ai nevoie de ajutor, suntem intodeauna alaturi de tine.

Sună la 0722906906 și vom veni după tine!!! Acesta presupune – tractare NON-STOP a tuturor modelelor de autovehicule; service auto specializat, unde veti intalni cei mai priceputi mecanici, electromecanici si tinichigii. Asiguram reparatii la locul incidentelor din trafic si ne ocupam de transportul persoanelor ramase în drum. In cazul in care nu este posibila deplasarea, asiguram cazarea pasagerilor din autovehicule, pana la finalizarea lucrarilor de reparatie a masinilor avariate sau chiar putem pune la dispozitia clientilor nostri, o masina la schimb in sistem RENT A CAR.

E bine sa te poti baza pe un prieten de nadejde, atunci cand ai probleme în trafic. BTR iti vine in ajutor. Asiguram tractari auto cu personal calificat, indiferent de locatie, in tara si in strainatate, pe tot continentul european, in cele mai bune conditii. Faptul ca dispeceratul preia astfel de comenzi, în regim NON-STOP, este o asigurare în plus asupra bunei functionari a acestui serviciu pe care l-am implementat pentru dumneavoastra. Indiferent de masina ce trebuie tractata – flote auto, autovehicule de tonaj mare, autoturisme, utilaje agricole, etc, BTR este solutia optima pentru a te scapa de probleme.

Orar

Luni - Duminica: 0:00 - 24:00

Filtre

Facilitati: Depozitare, Platforma, Program non-stop, Tractari
Program extra: Sambata, Duminica, Non stop
Zone din Timisoara: Lipovei