Timisoara

Anunt Diamant Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat

Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat Timișoara - Alexandru Mușătoiu este membru al Baroului Timiș. Cabinetul de avocat a fost fondat în anul 2006, poziționându-se în segmentul cu cei mai buni și serioși avocați din Timișoara.
https://musatoiu.com

Betano cucerește pariorii din România cu cel mai bun site de pariuri online

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 2 ani si 6 luni
Vizualizari
3306

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

Betano s-a instalat rapid în topul preferințelor pariorilor români la scurt timp după debutul operatorului pe piața autohtonă de pariuri online. Deși pare că a apărut de nicăieri, compania care deține această agenție a activat în ultimii patru ani în Grecia, sub emblema agenției Stoiximan, prin intermediul căreia a reușit să dezvolte probabil cea mai competitivă platformă de pariuri online de la ora actuală. Punctele forte ale agenției nu sunt deloc puține, însă voi încerca să subliniez factorii pentru care pariorii români apreciază platforma celor de la Betano:

Oferă peste 24.000 de transmisiuni live anual, printre care putem include și disputele din Liga 1, pe lângă cele mai importante competiții fotbalistice ale lumii, cum ar fi: La Liga, Bundesliga, Ligue 1, Liga Campionilor, Europa League sau MLS. Însă oferta nu se limitează numai la sportul rege, ci este completată și de multe alte sporturi, precum: tenis, baschet, volei, tenis de masă, darts ș.a.m.d. Pentru a viziona partidele este suficient să ai 0.5 RON în cont (adică 50 de bani).

Aplicația pentru mobil sau tabletă Talk&Bet permite plasarea pariurilor prin comandă vocală. Lansarea acestei funcții a reprezentat o premieră în industrie, cu care Betano a surprins în mod plăcut suflarea pariostistică.

Oferta de pariuri live și pre-meci este extrem de bogată, iar cotele oferite pot atinge chiar și valoarea maxim posibilă – 100%. Absolut toți pariorii care tratează acest fenomen cu maximă seriozitate au auzit de promoția Marjă 0%: Zilnic, la Betano găsim partide de fotbal, tenis, baschet și volei pe care putem paria individual fără ca operatorul să perceapă vreun comision (adică avem cote cu Payout 100%). Aici trebuie să notez de asemenea și varietatea incredibilă oferită în ceea ce privește sporturile electronice (cunoscute și sub numele de eSports: CS:GO, DOTA, LOL, Starcraft ș.a.m.d.)

Depunerea minimă acceptată este de 25 RON, iar miza minimă pe combinație (pariu tip sistem) este de numai 0.5 RON. Practic, cu numai 25 RON, utilizatorii pot încasa două bonusuri de bun-venit dacă se înregistrează prin intermediul site-ului celei mai mari și mai active comunități de pariori din România și pot viziona zeci de mii de evenimente live video la cele mai înalte standarde.

Opțiunea de Cash Out este disponibilă pentru marea majoritate a pariurilor. Dacă la anumite case de pariuri putem închide numai pariurile live sau numai cele plasate pe anumite ligi, la Betano avem o plajă mult mai largă de posibilități. Marea majoritate a pariurilor pre-meci și live pot fi închise, dar și cele de tip Outright (pe câștigătorul unei competiții).

Pe site-ul comunității pariorilor din România găsiți o recenzie detaliată despre casa de pariuri Betano (și un bonus exclusiv pentru noii-veniți), dar și un forum de discuții dedicat acestui operator, unde puteți vedea părerile celorlalți utilizatori. Acesta este și locul potrivit pentru a pune întrebări sau pentru a vă împărtăși experiența cu ceilalți pasionați.

Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc, medicina-umana.ro si constanteni.ro suport clientului pentru o promovare de calitatea in mediul online.
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/