Timisoara

Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc, medicina-umana.ro si constanteni.ro suport clientului pentru o promovare de calitatea in mediul online.
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/

Biblioteca Mitropoliei Banatului

Detalii articol

Categorie
Articole arta / cultura
Modificat
acum 1 deceniu si 5 luni
Vizualizari
1914

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Biblioteca Mitropoliei Banatului

Istoric

A luat fiinta la mijlocul anilor ’70, odata cu finalizarea unui nou corp de cladire la Centrul eparhial, la initiativa si cu staruinta Inalt Prea Sfintitului Mitropolit Dr. Nicolae Corneanu al Banatului, instalat in aceasta functie in anul 1962. De atunci fondul de carte a crescut considerabil, materialele aflate in dotare cuprinzand la ora actuala nu numar de aproximativ 15.000.

Organizare

Materialele aflate in dotarea bibliotecii cuprind carti, enciclopedii, albume si periodice cu profil teologic ortodox. De asemenea exista si un fond de carte veche, cuprinzand mai cu seama carti de cult (Biblii, carti de slujba si de ritual) adunate in deceniile trecute de pe la bisericile si manastirile din Banat.

Regulament si orar

Au dreptul de a imprumuta carti pentru acasa cercetatorii din diferite domenii si cadrele didactice universitare, cu aprobarea consilierului cultural de la Centrul eparhial.

Au dreptul sa solicite carti pentru studiu in sala de lectura studentii in Teologie, studentii de orice fel, pe baza legitimatiei de student si oricare persoana interesata, pe baza legitimatiei de cititor obtinuta de la biblioteca.

Orar:

Luni-vineri, orele 8.00-15.00, cu exceptia zilelor de sarbatoare legala conform deciziilor Guvernului si a zilelor de sarbatoare religioasa conform calendarului ortodox roman.

Localizare:

300021 - Timisoara, bd. CD Loga nr. 7 (Centrul eparhial), tel. 0256-309589

Informatiile despre biblioteci provin din prezentarile pe care acestea si le-au facut in propriile materiale promotionale. Texte adunate de: Cristina Delia Florescu. Brosura realizata de Cristina Delia Florescu.

Material furnizat de Biblioteca Centrului Cultural German
care face parte din brosura "Biblioteci din Timisoara"
realizata in cadrul proiectului "…drum spre Biblioteca"

Anunt Diamant Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat

Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat Timișoara - Alexandru Mușătoiu este membru al Baroului Timiș. Cabinetul de avocat a fost fondat în anul 2006, poziționându-se în segmentul cu cei mai buni și serioși avocați din Timișoara.
https://musatoiu.com