Timisoara

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro

Big Bud: Kool Beans Album Tour

Detalii petrecere/concert

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 5 ani si 6 luni
Apartine de
Escape Venue
Vizualizari
1287

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 14 mai 201122:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

Big Bud = big sound la Timisoara din Marea Britanie: dubstep, drumandbass si 2step infuzat cu soul, funk si reggae – in turneu de promovare a super proaspatului album Kool Beans. Mai multi artisti si invitati in curand ! Big Bud – producator, DJ si propietar de casa de discuri. De la lansarea primei sale piese in 1994 a continuat sa isi scrie si sa isi produca muzica. A lansat peste 100 de piese, incluzand 5 albume: Infinity + Infinity in 1999, urmat de un album dublu in 2001: Late Night Blues. In 2002 a lansat albumul “Producer” la casa de discuri GLO. 2005 este anul cand Big Bud lanseaza un nou album dublu: Fear of Flying. De la primul pana la ultimul release, el a produs consecvent muzica electronica de dans pentru trup si suflet.
Avand piesele lansate la diferite case de discuri printre care: Creative Source, Good Looking Records, Nuphonic, Moving Shadow, Paradox Music, Vibez, Basswerk, Interphase si Playside, acum conduce propria sa casa de discuri: SOUNdTRAX.
Sound-ul Big Bud a fost influentat de peste 30 de ani de Jazz, Funk, Soul si Reggae. Mergand la petreceri de jazz funk in anii 80, trecand prin marile petreceri rave ale anilor 90, pana la cluburile de drum&bass din zilele noastre, el a apreciat intotdeauna muzica emotionala, de calitate. Cand a auzit de aparitia pieselor broken beats s-a decis sa se implice in productia muzicala…
Dupa ce a terminat primele piese, le-a dus la un club de drum&bass din zona si i le-a dat lui Fabio. Rezultatul a fost o colaborare de peste 3 ani cu Creative Source, lansand single dupa single. Urmatoarea oprire a fost Good Looking Records pentru care a produs timp de 5 ani piese drum&bass si downtempo. Dupa terminarea colaborarii cu Good Looking a trebuit sa indure o perioada de doi ani de izolare din cauza drepturilor contractuale. Acesti doi ani au fost petrecuti in studio, pregatind piese gata de lansare, cand timpul era potrivit.

BIG BUD isi conduce propria casa de discuri, SOUNdTRAX, de 8 ani. Pana in prezent a lansat 38 de piese de la artisti consacrati dar si de la artisti tineri de peste tot din lume, incluzand nume precum: BLAME, KLUTE, NOISIA, SPECTRASOUL, ZERO T + BETA 2, KUBIKS + LOMAX si multi alti…
Patru proiecte de album au fost lansate incluzand: FEAR OF FLYING, SOUNdTRAX4LIVE vol. 1 si FEAR OF FLYING REMIX PROJECT..
Anul trecut BIG BUD si-a lansat al cincilea album solo, CONNECTIONS, avand invitati speciali precum: UTAH JAZZ, FURNEY si MC MIKE ROMEO.
BIG BUD tocmai si-a terminat al saselea album care este programat pentru lansare in IUNIE 2011, denumit KOOL BEANS, se va lansa la SOUNdTRAX. Pe langa nota sa distinctiva de deep emotional drum&bass, vor fi niste experimente cu dub, broken beats si aparitii ale invitatilor MC DRS si MIKE ROMEO.
BIG BUD este in permanenta in turneu prin lume si astfel a mixat in peste 25 de tari, promovand iubirea si vibe-ul SOUNdTRAX si reprezentand muzica in care este implicat de peste 17 ani…

Evenimentul din Setup este parte din turneul european de promovare al noului album, asa ca fiti pregatiti sa auziti multe piese nelansate, dub-uri, construite intr-un set de deep emotional drum&bass marca Big Bud!

Anunt Diamant Salsa Rebels

Salsa Rebels Timisoara ofer cursuri de salsa, bachata, kizomba si cha cha.
https://salsarebels.ro