Timisoara

Bijuterii unicat executate manual

Bijuterii unicat executate manual

Detalii anunt

Telefon
0721331744
Categorie
Anunturi vanzari diverse
Modificat
acum 5 ani si 8 luni
Apartine de
Casa de Bijuterii Noblesse
Vizualizari
1494

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Bijuterii unicat executate manual

In opinia managerului Casei de Bijuterii Noblesse, Dan Giurgiu, bijuteriile ''hand made'' respectiv cele executate manual sunt facute fara ajutorul masinilor, strungurilor, computerelor sau a altor utilaje.

Ele sunt executate exclusiv manual cu unelte de baza, cu multa migala, dragoste si intr un timp mai indelungat. Ca o bijuterie sa fie considerata ''unicat'' trebuie sa fie executata manual. Acest lucru incepe cu topirea materialului, laminare, trasare si debitare, executarea bijuteriei, tintuirea pietrelor si finisarea. Fiecare operatiune dureaza mult mai mult timp decat la bijuteriile de serie.

Bijuteriile de serie se fac zeci sau chiar sute pe zi, pe cand cele facute manual se executa intr o zi doua sau chiar mai multe in functie de complexitate. Fiecare bijuterie facuta manual este un mic univers aducand unicitate si originalitate celui care o poarta.

In strainatate bijuteriile facute manual au disparut aproape cu desavarsire, locul lor fiind luat de industria bijuteriilor de serie. Treptat pietrele sintetice au inlocuit pietrele pretioase si semipretioase modificand ireversibil aceasta arta.

Casa de Bijuterii Noblesse
Timisoara, Strada Capitan Damsescu, nr. 40
https://www.facebook.com/CasaDeBijuteriiNoblesse?fref=ts

Filtre anunt

Produse: Bijuterii