Timisoara

Anunt Diamant Euroinstal - Bulevardul 16 Decembrie 1989

Euroinstal Timisoara - Bulevardul 16 Decembrie 1989
https://euro-instal.ro

Bilanț la „Zilele Carierei”: zeci de firme, sute de CV-uri, mii de participanți

Detalii stire

Categorie
Stiri educatie
Modificat
acum 6 ani si 10 luni
Vizualizari
660

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Bilanț la „Zilele Carierei”: zeci de firme, sute de CV-uri, mii de participanți

În zilele de 28 - 29 martie a.c., Universitatea Politehnica Timișoara, prin Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră, a organizat cea de a XII-a ediție a Zilelor Carierei, cel mai mare târg universitar de oferte de carieră pentru studenți și absolvenți din România. Cele 60 de companii prezente la eveniment au pus la dispoziția participanților nenumărate oferte de practică, internship-uri și posibilități de angajare.
Pe parcursul celor două zile, la Cantina Politehnicii din Complexul Studențesc au venit circa 6.000 de tineri, majoritatea studenți, dar și absolvenți sau elevi, pentru a studia ofertele și a-și depune CV-ul. În ceea ce privește studenții, aceștia au depus între 2 - 30 de CV-uri, în timp ce companiile au primit între 20 - 300 de CV-uri fiecare.
Noutatea acestei ediții o constituie lansarea unui website de carieră, www.cariere.upt.ro. Prin intermediul acestuia, Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră din cadrul Universitatii Politehnica Timșoara, dorește să faciliteze relația dintre studenți, absolvenți și piața muncii. Cu ajutorul platformei, studenții/absolvenții pot identifica ofertele de carieră disponibile la un anumit moment, iar companiile găsesc candidații cei mai potriviți și cu cea mai bună pregătire în domeniu. Platforma permite reprezentanților companiilor să încarce ofertele de carieră disponibile, iar studenților și absolvenților interesați să le vizualizeze și să aplice pentru ele. De altfel, doar pe parcursul celor două zile, pe respectiva platformă au fost create, de către companii, 50 de conturi noi, cu ofertele acestora.

Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc, medicina-umana.ro si constanteni.ro suport clientului pentru o promovare de calitatea in mediul online.
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/