Timisoara

Anunt Diamant Claudia Nastacă

Claudia Nastacă - organizator de cursuri din Timisoara pentru copii, ateliere pentru copii

BioBoom, magazinul naturist cu cea mai variată gamă de produse

Detalii stire

Categorie
Stiri sanatate
Modificat
acum 1 an si 3 luni
Apartine de
Webco Media
Vizualizari
901

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Produsele BIO încep să fie din ce în ce mai „la modă” în ultima vreme, iar oamenii își îndreaptă atenția asupra acestora mai mult ca înainte. Vedem prin marile supermarketuri rafturi special amenajate cu produse de acest gen, deseori marcate cu o pancardă verde pe care scrie mare BIO, astfel încât să atragă atenția clienților.

O privire în trecut

Dacă e să facem un scurt salt în trecut, la modul în care trăiau și se alimentau strămoșii noștri, atunci putem vedea clar motivul pentru care se solicită din ce în ce mai multe produse bio. Străbunicii noștri mâncau numai bio, pentru că altfel de produse și alimente nu erau disponibile. Aceștia creșteau păsări, animale, pe care le hrăneau cu mâncare cultivată tot de ei, fără a utiliza îngrășăminte chimice sau alte produse ce le-ar fi putut afecta sănătatea. Tocmai modul lor de viață sănătos, și dovada concretă că au trăit mult și bine, îi determină pe majoritatea oamenilor din ziua de azi să-și îndrepte din ce în ce mai mult atenția spre produsele BIO.

Ce înseamnă produs BIO?

Mai întâi, ar fi necesar să definim acest concept de produs BIO. Majoritatea produselor din magazine, sunt certificate și au pe ambalaj eticheta specifică produselor de acest tip. Poate nu de puține ori vi s-a întâmplat să mergeți în piață și să credeți că achiziționați produse BIO de la doamnele de acolo, pentru că așa spun ele sau pentru că așa scriu cu carioca pe eticheta de preț. Un ou bio de pildă, ca să își merite acest titlu, nu numai că trebuie să provină de la o găină care a fost crescută natural la curte, dar contează foarte mult și cu ce a fost crescută. Dacă porumbul pe care aceasta îl consumă a fost tratat cu ierbicid, atunci oul poate să își ia adio de la titlul de ou bio.

De unde este bine să cumpărăm produse bio?

Chiar dacă produsele din piață au de cele mai multe ori prețuri mai accesibile, tocmai acest lucru ar trebui să vă dea de gândit. Mulți oameni refuză aceste produse pentru că sunt mai scumpe, iar pentru ei raionul cu produse bio ajunge mai degrabă raionul cu produse scumpe. Acestea au un preț mai ridicat tocmai pentru că au un termen de valabilitate mai mic, sunt mai greu de produs, iar cantitatea produsa este cu mult mai mica fata de produsul conventional.

Dacă privim însă acest lucru pe termen lung, atunci tot produsele bio sunt mai eficiente și econoame. De ce? Consumând produse sănătoase, scade riscul apariției unor boli și deci scade nevoia de a cheltui bani pe medicamente. Produsele bio mai pot fi numite și o investiție ce se vede în timp, atât la nivel material cât și în ceea ce privește buna funcționare a organismului.

Revenind la întrebarea noastră, de unde este cel mai bine să cumpărăm produse bio ca să fim siguri că sunt chiar naturale? De la vânzători certificați și de încredere. Dacă stați prost cu timpul și nu sunteți disponibil să petreceți foarte mult la cumpărături, atunci soluția este un site de produse bio, certificat ecologic pentru comercializarea acestora. Site-ul bioboom.ro, vă pune la dispoziție o întreagă gamă de produse bio, începând de la produse alimentare ce pot fi consumate și până la produse de frumusețe și îngrijire personală.

De ce să cumperi bio?

Pentru că astfel arăți că îți pasă de sănătatea ta și a copiilor tăi și că îți dorești să trăiești o viață la fel de sănătoasă precum strămoșii tăi. Într-o lume în care suntem înconjurați de fast food și mâncare nesănătoasă la tot pasul, produsele bio sunt singura noastră scăpare.

Anunt Diamant Euroinstal - Calea Aradului

Euroinstal Timisoara - boilere, centrale termice, sisteme de incalzire
https://euro-instal.ro