Timisoara

Anunt Diamant Medissa Vita

Medissa Vita Timisoara - Biorezonanta - Nutritie - Aromaterapie - Terapia cu plante - Cristaloterapie - Bioenergoterapie - Terapia Bowen - Terapii Access - Theta Healing - Cromoterapie - Remedii florale Bach - Terapia vibrationala Rife - Oncoterapie

https://nutritie-biorezonanta.ro

Biorezonanta in Timisoara

Detalii stire

Categorie
Stiri sanatate
Modificat
acum 1 an si 5 luni
Vizualizari
3976

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Terapiile energetice, o formă eficientă în identificarea traumelor emoționale și echilibrarea emoțională

Sistemul SCIO este un sistem non-invaziv care permite obținerea unor informații bioenergetice de la nivelul subconștientului clientului, oferind o analiză completă a stării mentale, fizice, emoționale și spirituale.

Sistemul SCIO este un sistem universal electrofiziologic de biofeedback, conceput pentru detectarea și reducerea stresului, utilizând multiple terapii multimedia pentru a reduce stresul. Acest sistem este calibrat pentru a măsura reacțiile fine și subtile ale corpului uman la un grup de factori de stres biologici și medicali. Datorită faptului că sensibilitatea aparatului este setată extrem de fin, permite captarea indiciilor existenței factorilor de stres destul de timpuriu, fiind posibil ca rezultatele să nu fie percepute de către client la nivel conștient.

Terapia cu SCIO permite identificarea dezechilibrelor energetice la nivel fizic, respectiv a organelor aflate în dezechilibru dar și a legăturii cu posibile suferințe emoționale, traume și conflicte emoționale avute pe parcursul vieții cu precizarea vârstei, evidențierea emoțiilor la care reacționează clientul la momentul terapiei, emoții evidențiate sub forma unui grafic oferind posibilitatea prelucrării acestora din punct de vedere energetic prin diverse tipuri de terapii din programarea neurolingvistică și nu numai.

După cum se poate observa în imagine, informațiile obținute evidențiază existența mai multor traume emoționale la diverse vârste ale clientului / clientei, conflicte emoționale, traume fizice precum și legătura acestor suferințe la nivel emoțional cu anumite părți / organe ale corpului sau chiar cu zone specifice de la nivelul creierului. Fiind un sistem electrofiziologic de biofeedback în cadrul ședinței de terapie se poate lucra la nivel subtil în zonele unde deficitul / dezechilibrul este mai accentuat, scopul terapiei fiind în primul rând de prevenție.

De asemenea prin intermediul terapiilor energetice am putut identifica și alte dezechilibre la nivelul corpului fizic, la nivel de organe și sisteme, dar ceea ce este important de precizat este faptul că din punct de vedere terapeutic se poate interveni pentru a echilibra corpul energetic și corpul fizic, prin curățarea aurei, echilibrarea chakrelor (centrilor energetici), reducerea stresului, a stărilor de anxietate și depresie asociate stresului, tratarea tulburărilor de somn etc.

Psiholog Nicoleta Iordache

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro