Timisoara

Birourile timișorene Vox Technology Park au cel mai mare punctaj eco din România

Detalii stire

Social links
Categorie
Stiri economie
Modificat
acum 4 ani si 5 luni
Vizualizari
923

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Proiectul Vox Technology Park, din Timişoara a obţinut cel mai mare punctaj câştigat până acum de o clădire verde cu standarde BREEAM Excellent în România, fiind pre-certificat cu un punctaj de 85,59%.

Printre caracteristicile proiectului care au dus la această performanţă se numără grădina suspendată şi sistemul inteligent de control al temperaturii la birou, al luminii şi al aportului de aer proaspăt. Mediul de lucru în aceste birouri va fi mai sănătos şi mai eficient pentru angajaţi, iar costurile de întreţinere a spaţiilor mai mici.

Vox Technology Park este în stadiul avansat de construcţie şi este prevăzut a se da în folosinţă în luna decembrie 2017. Dacă doriţi să închiriați un spaţiu de birouri trebuie să vă grăbiţi, pentru că în prezent, proiectul este închiriat în procent de 50%.

Suprafaţa închiriabilă de birouri prevăzută în acest proiect este de 26.266 mp, într-un mixt funcţional care va mai conţine spaţii comerciale, săli de meeting şi o grădină urbană suspendată cu o suprafaţă totală de 750 mp. În afară de rolul estetic, grădina urbană va fi şi un loc de relaxare şi networking, în stilul de lucru al noii generaţii de angajaţi.

Vox Technology Park va avea sistem de identificare biometrică la accesul în clădire, 4 Fingers Touchless ID, o compartimentare inteligentă a spaţiilor, astfel încât să existe un control maxim al temperaturii, aportului de aer proaspăt şi lumină pe fiecare post de lucru.

Angajaţii vor mai avea la dispoziţie cafenele moderne, sală de fitness şi spaţii de conferinţe. Parcarea are o suprafaţă de 5.880 mp, având locuri suficiente atât pentru maşini, cât şi un spaţiu special amenajat pentru biciclete.

Piaţa imobiliară din Timişoara este în creştere, atât cantitativ, cât şi calitativ, printre cele mai cunoscute şi mari proiecte numărându-se Vox Technology Park şi Openville.

În baza de date ESOP deţinem nouă clădiri ultramoderne, cu spaţii de birouri flexibile. Suprafeţele de birouri disponibile la închiriere sau pre-închiriere variază între 250 mp şi 18.282 mp, în zone centrale, precum este Vox Technology Park sau semicentrale.

Chiriile variază între 9 euro/mp/lună şi 14 euro/mp/lună, în funcţie de clădire, amplasament şi de cât de mare este suprafaţa solicitată.