Timisoara

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning Timisoara - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea, Arad - alpinism utilitar, vanzare produse curatenie, curatenie pentru birouri, curatenie pentru hale, curateniedupa constructori, spalat mocheta cu monodisc
https://pfscleaning.ro

Blackjack sau poker? Care joc ți se potrivește mai bine

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 1 an si 2 luni
Vizualizari
539

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

În topurile despre cele mai populare jocuri de cărți din lume sunt șanse foarte mari să găsești mereu blackjack și poker. De câteva sute de ani, acestea sunt practicate de oameni din toate colțurile și reprezintă o sursă de distracție pentru mulți dintre ei. Deși ambele sunt distractive, există și diferențe între ele, astfel că e bine să alegi informat în cazul în care te tentează să le încerci.

În ambele jocuri pot fi adoptate strategii, însă pokerul este un joc în care abilitățile contează mai mult decât în blackjack. La blackjack, jucătorii au de obicei o singură strategie pe care o respectă cu strictețe (cea de bază), însă la poker numărul strategiilor diferă de la om la om, pachetul fiind mult mai vast. De asemenea, pokerul este un joc care reușește să scoată mai mult la suprafață spiritul competitiv din oameni. Dacă la blackjack te duelezi doar cu dealerul, la poker joci împotriva unor oameni și, automat, spiritul competitiv este zgândărit.

O altă diferență sesizabilă este că la poker ai parte de mai multă interacțiune. Indiferent dacă joci în cazinouri ori cluburi, poți să socializezi cu cei prezenți. Și la blackjack poți socializa, însă nivelul nu este la fel de mare ca la poker. În orice caz, atmosfera este una plăcută și distractivă indiferent de jocul pe care l-ai alege.

Poate cea mai mare diferență este însă cea de concept. Fie că joci blackjack online in cazinouri live cu dealeri, fie că o faci într-un cazinou terestru, vei juca contra casei. Vei încerca să ai o mână mai bună decât el, dar să nu depășești 21. În schimb, dacă joci poker tu te vei duela cu ceilalți jucători prezenți la masa la care te afli. Organizatorul își păstrează doar un procent din taxa de participare pentru a suporta costurile pe care le are.

Cât contează norocul în cele două jocuri? Ambele fac parte din categoria jocurilor de noroc, însă cât contează cu adevărat norocul? Sunt tot mai mulți oameni care consideră că pokerul este un joc de abilități, nu neapărat unul de noroc. Acest lucru este evidențiat și de faptul că, de foarte multe ori, la mesele finale de la marile turnee ajung cam aceeași jucători. De multe ori chiar câștigătorul este același. Să fie el cel mai norocos jucător sau mai norocos decât ceilalți participanți? Nu e cazul, întrucât diferența este făcută de abilitați, de cât de mult a studiat jocul și adversarii și cât i-a luat să se pregătească pentru evenimentul respectiv.

Când vine vorba despre blackjack, casa are un avantaj din start, având în vedere că jucătorul este cel care trage primul cartea. Avantajul este așadar de 8%, dar acesta poate fi diminuat considerabil prin aplicarea strategiilor potrivite. În plus, jucătorul primește o plată mai mare în momentul în care are un blackjack, poate împărți perechile, iar dealerul trebuie să adauge o carte dacă suma celor pe care le are deja este mai mică de 17. Cu implementarea strategiilor potrivite, avantajul casei poate scădea astfel până la 0.2% în jocul de blackjack.

Indiferent dacă alegi poker sau blackjack, important este să te distrezi responsabil. Să ai această activitate strict în scop recreațional și să nu faci un scop din câștigurile materiale. Specialiștii recomandă să nu mizezi niciodată mai mult decât îți poți permite să pierzi. Jocurile de noroc trebuie privite strict ca orice activitate distractivă, cum ar fi săritul cu parapanta, mersul la cinema ori altceva ce îți place să faci. Câștigurile materiale trebuie considerate strict un bonus la această activitate.

Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc, medicina-umana.ro si constanteni.ro suport clientului pentru o promovare de calitatea in mediul online.
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/