Timisoara

Blaturi de bucatarie la oferta in Timisoara

Blaturi de bucatarie la oferta in Timisoara

Detalii anunt

Telefon
0745631079
Web
http://www.protege.ro/suprafete-decorative/serv...
Pret
469 LEI
Categorie
Anunturi mobila si accesorii
Modificat
acum 6 luni si 2 saptamani
Vizualizari
102

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Blaturi de bucatarie in Timisoara
Alegerea blaturilor potrivite pentru bucătărie este o sarcină grea. Cea mai mare parte a spațiului din bucătărie este ocupat de dulapuri care sunt de obicei acoperite de laminate, ceea ce face extrem de importantă alegerea celui potrivit. La urma urmei, decorul bucătăriei depinde în mare măsură de culoarea și textura dulapurilor.

Modul în care cineva își decorează și își păstrează bucătăria spune multe despre gustul estetic al proprietarului. Dar, împreună cu aspectul, este, de asemenea, important să faceți bucătăria funcțională și convenabilă de utilizat și întreținut. Confortul în întreținere depinde foarte mult de tipul de laminate pe care îl alegeți pentru dulapul de bucătărie. Laminatul vine în diverse culori, grosime și finisaje, care pot imita lemnul, piatra, sticla sau pielea. Poate fi lucios sau să aibă o textură aspră mată. Gama de preț variază pentru a se potrivi fiecărui buzunar.

Cu toate acestea, pentru un profan, înainte de a decide asupra laminatului, este important să știți că laminatele sunt clasificate în două tipuri; laminate de înaltă presiune care sunt utilizate pe placaj și laminate de joasă presiune care sunt utilizate pe plăci aglomerate. Pentru a vă ajuta în continuare în luarea deciziilor, vă sugerăm să optați pentru laminat de înaltă presiune pentru dulapurile dvs. de bucătărie. Motivul este simplu: este rezistent la căldură și pete, durabil, cu întreținere redusă.

Filtre anunt

Material: MDF
Gen mobila: Blat mobila