Timisoara

Blocatoare automate de parcare marca AVR!

Blocatoare automate de parcare marca AVR!

Detalii stire

Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 9 luni si 3 saptamani
Vizualizari
270

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Blocatoarele automate de parcare sunt recomandate pentru persoanele care dețin locuri private de parcare sau pentru persoanele care au închiriat unul sau mai multe locuri de parcare de instituțiile publice sau de la companiile private. Toți cunoaștem faptul că, de foarte multe ori am găsit pe locul nostru de parcare mașini parcate în mod abuziv. Lipsa parcărilor moderne și lipsa locurilor de parcare, aproape în toate orașele importante ale țării, precum și lipsa respectului față de proprietatea privată sunt principalele cauze care ne creează astfel de probleme.

Una din soluțiile cele mai eficiente este să recurgeți la montarea unui blocator de parcare. Va trebui însă să vă interesați la Primăria localității unde locuiți dacă este legală montarea unui astfel de dispozitiv pe locul dumneavoastră de parcare. Altfel, există posibilitatea să plătiți amenzi destul de mari pentru acest lucru!

Tipuri de blocatoare automate de parcare marca AVR
Compania AVR TEXATRADE din Timișoara este importator direct și distribuitor de accesorii auto și blocatoare de parcare marca AVR. Produsele sunt de foarte bună calitate, au prețuri bune și pot fi comandate foarte ușor prin intermediul site-ului o-pa.ro.

AVR TEXATRADE SRL comercializează peste 2000 de produse de acest tip pentru aproape toate categoriile de autoturisme existente pe piață în acest moment. Dacă aveți nevoie de informații suplimentare puteți contacta un reprezentant din cadrul companiei care vă va pune la dispoziție toate informațiile necesare în timp util.

Categoriile principale de blocatoare parcare automate sunt următoarele: blocatoare automate parcare cu telecomandă, blocatoare automate parcare cu acumulator solar și blocatoare automate parcare cu dispozitiv bluetooth.

Acestea pot fi acționate cu ajutorul aplicațiilor Android sau Google Play instalate pe telefonul mobil. Toate modelele de blocatoare automate sunt prevăzute cu telecomandă. Aceasta acționează pe o rază de 10-50m, au acumulator cu durata de acționare de 90 de zile. Se poate încărca în aproximativ 8 ore. Majoritatea modelelor sunt prevăzute cu sistem anti-furt, au alarmă incorporată, rezistă la greutăți de 2 tone și au funcție de auto-blocare.