Timisoara

Anunt Gold Gradinarul Verde

Gradinarul Verde Timisoara - echipa Gradinarul Verde este dedicată oferirii unor servicii de calitate superioară în amenajarea și întreținerea spațiilor verzi. Cu o experiență vastă în domeniu, transformăm orice spațiu într-un colț de rai!

Blumen Garten

Blumen Garten

Detalii firma

Adresa
Sag
Telefon
0727926081, 0768621888
Categorie
Firme amenajare / intretinere
Modificat
acum 2 ani si 5 luni
Vizualizari
1720

Voteaza & Distribuie

Prezentare firma

Blumen Garten Sag
Primul pas este de a realiza o analiză detaliată a amplasamentului si de a formula o scurta descriere a acestuia. In mod normal acest lucru se efectuează după cateva intalniri cu clientul nostru. Fotografiem amplasamentul pentru a discuta detaliile de design, in profunzime cu clientul. Apoi pregatim un plan general în CAD, de asemenea,într-un format redat de mână, un desen în perspectivă şi planşa de concept, care vor ilustra modul în care va arăta grădina.

Odată ce proiectul este aprobat de către client, ne pregătim caietul de sarcini şi planşe, din care executantii pot pregătii ofertele de preţ pentru lucrările de amenajare a grădinii. În cele din urmă, vom pregăti un plan de plantare şi lista completă de materiale pentru aprobarea din partea clientului

Vă ajută să selectați contractantul și să supravegheze toate lucrările în numele dumneavoastră. Dacă este necesar, putem administra contractul pentru a vă oferi linişte şi să vă asigurăm că proiectul rămâne în buget şi la timp. Amenajarea grădinii are o serie de provocări pentru construcţii,care, spre deosebire de orice alte probleme, găsite în interiorul casei, este un domeniu specializat, care necesită o serie de competenţe.

Odată ce peisajul este în curs de desfăşurare, Blumen Garten va superviza lucrările, pentru a se asigura că proiectul este orientat corect către design-ul final. Acest lucru implică vizite regulate la faţa locului, aceasta etapă este crucială, pentru că, destul de des intervin modificări sau sunt luate decizii de ultim moment in etapa finală de executare.

Orar firma

Luni - Sambata: 9:00 - 18:00

Anunt Platina Flower Garden Design

Flower Garden Design Timisoara - tel. 0720.550.494 - Oferim servicii de amenajare si intretinere spatii verzi in Timisoara, judetul Timis si in tara.