Timisoara

Flower Garden Design Client Platina

Detalii firma

Adresa
Timisoara
Telefon
0720550494
Web
https://amenajari-spatii-verzi.intm.ro
Social links
Categorie
Firme amenajare / intretinere
Modificat
acum 2 luni si 1 saptamana
Vizualizari
5719

Voteaza & Distribuie

Prezentare firma

Flower Garden Design Timisoara


Oferim servicii de intretinere si amenajare spatii verzi in Timisoara, judetul Timis si in tara

Flower Garden Design este o companie romaneasca, cu capital privat, care in scurt timp de la infiintare a reusit sa se faca respectat in domeniul amenajarii spatiilor verzi din Timisoara, Arad, cat si din tara. Lucrurile speciale care au contribuit la dezoltarea armonioasa si rapida a societatii noastre sunt seriozitatea, implicarea, priceperea cu care am abordat fiecare proiect inceput si terminat in asa fel incat sa multumim fiecare client in parte.

Colaborarea cu, compania noastra va confera siguranta ca veti avea gradina mult dorita amenajata de profesionisti instruiti si specializati in proiectare, amenajare si intretinere a spatiilor verzi atat la particulari cat si pe domeniul public. Specializarea si experienta de care dam dovada in momentul de fata, in domeniul amenajarilor spatiilor verzi si proiectare peisagistica a condus la obtinerea unui portofoliu impresionant de clienti cu adevarat multumiti de serviciile noastre.

Echipa noastra este tanara si competenta, fiind formata din profesionisti: ingineri horticultori, peisagisti si gradinari, mereu pregatiti sa gaseasca cea mai buna solutie pentru amenajarea si intretinerea spatiului dumneavoastra, raspunzand tuturor provocarilor. Dispunem de utilaje profesionale specializate

PORTOFOLIU DE CLIENTII - FIRME
- Hella Romania
- Atrium Mall Arad
- Continental Timisoara
- Smithfield Ferme Romania
- Hotel Savoy
- Alcedo Romania
- Casa Harmonia
- Arena Aquasport Timisoara
- Galeria Jumbo
- Aeroportul Traian Vuia
- Hotel Muncel Baile Felix
- Hotel Domogled Baile Herculane
- Hotel Dacia Baile Herculane.

Orar firma

Luni - Vineri: 8:00 - 18:00
Sambata: 9:00 - 16:00