Timisoara

Bokwa in Timisoara

Detalii curs

Telefon
0725327759
Categorie
Cursuri sportive
Modificat
acum 3 ani si 3 luni
Apartine de
All Dance
Vizualizari
2314

Voteaza & Distribuie

Prezentare curs

Curs Bokwa in Timisoara

Costi Pupaza organizeaza incepand cu luna Mai 2013 curs de Bokwa in Timisoara. Bokwa este un nou program de fitness in grup cu raspandire rapida pe intreg globul.
De marile centre de sanatate, pana la salile de fitness, participantii sunt interesati de noua experienta Bokwa.

BOKWA este diferit

Nu este un program de dance fitness, nu exista coregrafie sau pasi care se numara. Participantii ,,deseneaza’’ litere si numere cu ajutorul picioarelor in timp ce se misca liber in ritmul muzicii.
Toata lumea este atrasa de acest nou curent. Daca vrei poti sa te misti, cunosti alfabetul si-ti doresti sa faci miscare, inseamna ca Bokwa ti se potriveste.

Nu se numara pasii
Datorita faptului ca pasii de Bokwa sunt structurati si bazati pe formele literelor si anumerelor, practicarea Bokwa nu-ti impune sa numeri pasii, asa cum se intampla in programele de dance fitness unde exista 8 pasi.
Lasa-te purtat de muzica si misca-te dupa cum simti ritmul si bucura-te impreuna cu ceilalti participanti care impart aceiasi energie si entuziasm cu tine.

Nu exista coregrafie
Odata ce inveti pasul, ajungi sa-l stapanesti si te vei descurca fara a urma coregrafia personala a instructorului. Datorita faptului ca pasii urmeaza aceiasi structura, Bokwa este este un curent universal.

Bokwa se adreseaza tuturor
Deoarece pasii sunt foarte usor de invatat si adresabilitatea este extrem de mare(intre 4 si 75 de ani) chiar si cei care pretind ca au ,,2 picioare stangi’’ pot practica Bokwa.

Efort minim, rezultate maxime!
Datorita muzicii antrenante, a bunei dispozitii si a pasilor usor de retinut, participantii ajung sa adore stilul Bokwa. Fara sa constientizezi Bokwa te ajuta sa arzi peste 1200 de calorii la o sedinta!

Cine a creat Bokwa?
Bokwa a fost creata si dezvoltata de catre instructorul international de fitness Paul Mavi, din Los Angeles. Folosind influente din dansurile sud-aficane, el peactica Bokwa de peste 8 ani in salile lui personale.
La inceputul lui 2012 Paul la luat ca si partener pe Johann Verheem, un cunoscut realizator de emisiuni de televiziune.
Incepand de atunci, Bokwacastiga adepti in intreaga lume, atat in randul instructorilor de fitness, cat si a persoanelor ce doresc sa faca miscare.

Informatii suplimentare la telefon 0725327759, Costi Pupaza.

tags: Bokwa Timisoara

Filtre curs

Tipuri de dans: Bokwa