Timisoara

Bokwa® Fitness ajunge la Timisoara

Bokwa® Fitness ajunge la Timisoara

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente sportive
Modificat
acum 3 luni si 3 saptamani
Vizualizari
1610

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Bokwa Fitness in Timisoara


În data de 19 martie 2013, timișorenii pasionați de sport vor putea încerca Bokwa® Fitness, un program cardio energic și ușor de urmat, care umple sălile de sport din Europa și din Statele Unite. Bokwa® a intrat deja în viețile a milioane de persoane din întreaga lume, este prezent din luna ianuarie în săli din București și Brașov și va fi prezent începând cu luna martie și în sălile din Timișoara, Sibiu, Cluj, Suceava și Mureș.

În Timișoara lansarea programului va avea loc în data de 19 martie 2013, la Liceul Henri Coandă (sala festivă), cu începere de la ora 18.00. Ora demonstrativă va fi ținută de Claudiu Guțu, unul dintre primii instructori care au absolvit cursul de Bokwa® și sunt autorizați să predea această disciplină.

Succesul exploziv înregistrat de noul concept cardio se explică prin faptul că este foarte ușor de urmat de oricine știe literele alfabetului și cifrele, este eficient în arderea caloriilor și în creșterea capacității cardiorespiratorii, este energic și revigorant și totodată ține activă mintea pe parcursul întregii ore.

Fără pași de dans, fără coregrafii prestabilite, fără elemente numărate, Bokwa® înseamnă 50 de minute de activitate cardio bazată pe mișcări ce trasează litere, cifre și semne, executate pe fundalul sonor al unor hituri internaționale.

Pentru că mișcările se rețin extrem de repede și nu presupun abilități speciale de dans, clasa de Bokwa® poate fi urmată în același timp de începători, intermediari și avansați, de cei care se mișcă cu ușurință în ringul de dans și de cei care nu au mai călcat de ani buni într-o sală de sport, de copiii care abia au învățat literele și cifrele sau de sportivii de performanță care vor să fie provocați cu ceva mereu nou.

Rețeta creată de Paul Mavi, o personalitate în domeniul fitness-ului din Statele Unite, este simplă, eficientă și distractivă însă trebuie încercată ”pe viu” pentru a fi gustată pe deplin.

Marți, 19 martie 2013, timișorenii pasionați de mișcare sunt așteptați la Liceul Henri Coandă, cu începere de la ora 18.00, la o oră demonstrativă susținută de Claudiu Guțu, instructor certificat Bokwa®.

În prezent România are nouă instructori autorizați să predea această disciplină plus un specialist în educație (Rustam Haceaturov, Bokwa Education Specialist Trainer), acreditat de Bokwa Internațional ca formator de instructori pentru România și țările adiacente.

Filtre eveniment

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta
Tip: Fitness