Timisoara

Brancusi, dragostea mea!

Brancusi, dragostea mea!

Detalii spectacol

Categorie
Spectacole
Modificat
acum 1 luna si 6 zile
Vizualizari
90

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 22 aprilie 202319:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare spectacol

Spectacolul de mare succes BRÂNCUȘI, DRAGOSTEA MEA! își continuă turneul național cu o nouă reprezentație mult așteptată de spectatori, la Timișoara, la Filarmonica Banatul, sala CAPITOL, sâmbătă 22 aprilie 2023, ora 19.00.
Inspirat de cartea”Brâncuși, dragostea mea!”, a Claudiei Motea, tradusă și publicată deja în zece limbi (Editura Creator/Libris), acest spectacol multimedia aduce în prim plan marile iubiri ale lui Brâncuși, cu femei celebre care i-au fost muze: Margit Pogany, Maria Tănase, Eileen Lane, Peggy Guggenheim, Madame Leonie Ricou, Maria Bonaparte, Cella Delavrancea, Baroneasa Renee Irana Frachon și Milița Petrașcu.
Toate cele nouă personaje feminine sunt interpretate de actrița Claudia Motea, care dovedește o adevărată performanță artistică, printr-o doză magică de talent și dăruire, în crearea diversă a acestor personalități complexe.
Iată un spectacol fascinant, în regia semnată de Beatrice Rancea, care aduce în prim plan adevăratele povești de iubire din viața marelui artist, trăite în atelierul său din Montparnasse și care sunt menite să ajungă la sufletul cât mai multor spectatori!
Durata spectacolului: 70 minute

Filtre spectacol

Perioada: Luna viitoare