Timisoara

Brandul Koton vine la Timisoara

Detalii stire

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 2 ani si 1 luna
Vizualizari
4237

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire


KOTON, unul dintre cei mai cunoscuţi retaileri de modă din lume. Brandul KOTON va inaugura magazine la Iulius Mall Timişoara şi Iulius Mall Iaşi, o premieră pentru ambele oraşe.

La Timişoara, iubitorii brandului turcesc îşi vor face cumpărăturile într-un magazin de 1.200 mp, amplasat la etajul Iulius. La Iaşi, KOTON va ocupa o suprafaţă de 1.800 mp. Cele două magazine vor fi inaugurate în primăvara acestui an.

Despre KOTON

KOTON a fost înfiinţat în anul 1988, în Istanbul. În prezent, este unul dintre cele mai importante branduri de fashion din lume, cu 4.600 de angajaţi şi 377 de magazine, răspândite în 25 de ţări. KOTON oferă ultimele tendinţe în materie de vestimentaţie, încălţăminte şi accesorii, pentru femei, bărbaţi, adolescenţi şi copii. Retailerul este cunoscut pentru gama extinsă de produse şi preţurile accesibile.

Colecţiile pentru femei se adresează doamnelor şi domnişoarelor cu vârste între 25 şi 35 de ani, moderne, stilate şi interesate de modă. Printre liniile dedicate lor se număra: Basic, Business, Koton Plus (piese vestimentare cu mărimi între 40 şi 50), Party Wear (îmbrăcăminte pentru ocazii), Lingerie şi Beachwear (costume de baie).

Colecţia Ole este dedicată adolescentelor şi tinerelor, cu vârste între 15 şi 25 de ani, cărora le place să fie în pas cu moda şi să aibă o viaţă socială activă. Koton Kids se adresează copiilor cu vârste între 2 şi 14 ani, ai căror părinţi doresc să îi îmbrace după ultimele tendinţe. Colecţia pentru bărbaţi include două linii: cea Casual, pentru tinerii între 18 şi 23 de ani, şi cea Business, pentru tinerii activi şi stilaţi, cu vârste între 24 şi 35 de ani.

KOTON Jeans cuprinde o gamă diversă de blugi, pentru femei, bărbaţi şi tineri. Colecţia de accesorii reprezintă o altă atracţie a brandului KOTON, datorită liniei trendy de bijuterii, genţi şi încălţăminte.

Filtre stire

Data crearii: Luna trecuta, Anul curent