Timisoara

Brandul italian Yoyogurt la Iulius Mall Timisoara

Brandul italian Yoyogurt la Iulius Mall Timisoara

Detalii articol

Categorie
Articole / anunturi mancare si bautura
Modificat
acum 7 ani si 6 luni
Vizualizari
1835

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Brandul italian Yoyogurt la Iulius Mall Timisoara

Brandul italian Yoyogurt, cu o experienţă de 10 ani pe piaţa din Europa, a deschis la etajul IULIUS MALL, prima locaţie din Timişoara. Cu peste 120 de magazine în ţări precum Italia, Spania, Franţa, Germania, Croaţia, Belgia, Austria, Polonia, Rusia şi Brazilia, Yoyogurt vine la IULIUS MALL cu o gamă aparte de deserturi, care au ca ingredient de bază iaurtul.

Sănătos, foarte gustos şi slab în calorii - aceasta este formula produselor Yoyogurt, care pot fi savurate în locaţia din IULIUS MALL. Delicioasele deserturi pe bază de iaurt conţin cu 30% mai puţine calorii decât o îngheţată normală şi doar 2,5% grăsimi, fiind ideale atât pentru copii, cât şi pentru adulţi şi chiar sportivi.

Produsul Yoyogurt este un iaurt-îngheţată, care are toate proprietăţile naturale ale unui iaurt, cum ar fi fermenţi lactici activi, la care sunt adăugate fibre vegetale ce favorizează digestia. În plus, poate fi consumat în foarte multe feluri, deoarece pe produsul de bază se pot adăuga diverse arome, de la fructe, topping-uri şi creme. La cererea clientului, se poate prepara pe loc produsul pe care şi-l doreşte.
Pe lângă iaurtul-îngheţată, amatorii de dulciuri vor găsi la Yoyogurt cafea cu arome italiene şi clătite delicioase.

Filtre articol

Tip: Diverse