Timisoara

Anunt Gold Playstation 4

Vand Playstation 4 + 1 joc pe disc Rainbow six Siege si 10 jocuri full pe hardul consolei. Jocul Steep s-a vandut separat. Consola nu este modata. Are ultimul soft instalat. Se ofera proba la mine acasa! Nu sunt interesat de schimburi. Pret 900 lei negociabil.

Briliantul este diamant?

Detalii anunt

Telefon
0256438491
Categorie
Anunturi vanzari diverse
Modificat
acum 6 ani si 3 luni
Vizualizari
2938

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Briliantul este diamant?

O intrebare intalnita adesea pe care numeroase persoane mi au adresat o. Da, briliantul este diamant. Briliantul este diamant care are taietura (cut ul) rotunda, clasica cu 58 de fatete, forma care este cunoscuta de majoritatea dintre noi.

In afara de diamantut taietura briliant exista numeroase alte forme de diamant oval, patrat (princes cut) para, inima, bagheta trepez etc.

In afara de aceste forme exista si diamante speciale cu taieturi foarte complexe si deosebit de interesante de exemplu diamantul taiat in forma de stea,trilion cat, lili cut (taietura in forma de floare de lotus) taietura pe care o apreciez foarte tare.

In opinia mea taietura respectiv forma este hotaratoare in frumusetea, luminozitatea si valoarea diamantului.

Dan Giurgiu,
Casa de Bijuterii Noblesse

Filtre anunt

Produse: Bijuterii

Anunt Platina Lumanari pentru botez in Timisoara

Botezul este un eveniment unic in viata familiei tale. Alege sa il pregatesti asa cum trebuie, cu ajutorul specialistilor. Comanda lumanari botez in Timisoara si in imprejurimi, iar noi vom avea grija ca tu sa te bucuri de..