Timisoara

BRST, ultima colectie de implante cu push up, in premiera la clinica Brol

BRST, ultima colectie de implante mamare de la Allergan

Detalii stire

Categorie
Stiri sanatate
Modificat
acum 5 luni si 2 saptamani
Apartine de
Brol Medical Center
Vizualizari
1735

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Dupa succesul obtinut cu implantele NATRELLE, compania Allergan are onoarea de a lansa BRST, ultima sa colectie de implante mamare lansata la nivel mondial. Noua gama de implante mamare rotunde are multiple avantaje determinate de ultimele descoperiri stiintifice in domeniu.

Gama de implante BRST are avantajele unei umpleri perfecte cu gel, fapt ce permite pastrarea in timp a volumului in polul superior a sanului (efect de push-up).

Ce mai aduc in plus noile implante de la Allergan:

  • bariera DRIE care reduce riscul difuziei gelului de silicon
  • textura Microcell creata pentru a reduce contractura capsulara
  • volum de umplere optim pentru reducerea formarii de incretituri
  • doua tipuri de gel disponibile pentru a ajuta pacientul sa obtina rezultatele dorite
  • invelis siliconic foarte performant pentru o rezistenta sporita

Pana la data de 01/01/2014, Clinica BROL condusa de Dr Tiberiu Bratu si Clinica Estet-X condusa de Dr Radu Ionescu au exclusivitate in Romania la acest tip de implante.
Protezele sunt garantate pe viata, compania oferind implantul gratuit cu schimbare de volum la indicatia chirurgului. Aceasta garantie nu acopera costurile chirurgicale, anestezice si de medicatie postoperatorie.

Despre Allergan

Allergan, Inc este o companie din domeniul sanatatii specializata in descoperirea, dezvoltarea si comercializarea de produse farmaceutice inovatoare, dispozitive medicale și produse de larg consum, care le permit oamenilor sa-si traiasca viata in cel mai bun mod cu putinta - sa vada mai clar, sa se poata misca mai liber, se se exprime cat mai bine.