Timisoara

Anunt Diamant Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat

Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat Timișoara - Alexandru Mușătoiu este membru al Baroului Timiș. Cabinetul de avocat a fost fondat în anul 2006, poziționându-se în segmentul cu cei mai buni și serioși avocați din Timișoara.
https://musatoiu.com

BUBULINA SE RASFATA

Detalii targ/expozitie

Categorie
Targuri / expozitii
Modificat
acum 1 deceniu si 9 luni
Vizualizari
1310

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 1 martie 2013 - Sambata 16 martie 2013 

Voteaza & Distribuie

Prezentare targ/expozitie

1 - 16 martie 2013

Mă numesc Bubulina, sunt veselă, optimistă, zâmbitoare şi... îndrăgostită de shopping!

Luna aceasta, te invit să faci parte din povestea mea, pe pagina de Facebook Iulius Mall Timişoara.

Şi pentru că e luna noastră, a femeilor, hai să ne răsfăţăm cu premiile zilnice oferite de Iulius Mall: seturi de cosmetice Sephora, bijuterii Swarovski, ochelari de soare Polaroid by Optiblu, poşete elegante, vouchere la Black Box şi la Creativo, băuturi răcoritoare Nestea 1,5L.

Iar asta nu e tot: cu puţin noroc, poţi câştiga Marele Premiu – 1 weekend de răsfăţ în doi la Ramada Resort Aquaworld Budapesta****. Acesta va fi acordat prin tragere la sorţi în data de 16 martie 2013.

Pentru a câştiga, trebuie doar să cumperi de minim 100 Lei din magazinele Iulius Mall Timişoara, să mergi cu bonurile fiscale la Centrul Info şi să completezi talonul de participare la tombolă. Tragerile la sorţi au loc zilnic, la ora 17.00.

Orice femeie pasionată de shopping iubeşte fashion show-urile, nu-i aşa? În 8 martie suntem aşteptate la o prezentare de modă specială, intitulată "Ladies Fashion Show". Locaţie: zona Sarra Blu, ora 18.00...

Aaaa... Şi să nu uit... Noi, Bubulinele, avem parte de surprize şi pe pagina de Facebook Iulius Mall Timişoara: un super-concurs cu premii constând în seturi cadou The Body Shop. Participaţi aici!

Succes!

CÂŞTIGĂTOAREA MARELUI PREMIU:

ATOMEI ADINA, Timişoara

Filtre targ/expozitie

Perioada: Astazi, Maine, Saptamana curenta, Saptamana viitoare, Luna curenta

Anunt Diamant Euroinstal - Bulevardul 16 Decembrie 1989

Euroinstal Timisoara - Bulevardul 16 Decembrie 1989
https://euro-instal.ro