Timisoara

,,Buburuzele,, Gradinitei din Hodoni in vizita la Biblioteca Centrala a Universitatii Politehnica din Timisoara

Detalii stire

Categorie
Stiri educatie
Modificat
acum 3 ani si 4 luni
Vizualizari
1485

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Într-o lume dominata de tehnologie, copiii grupei mici și mijlocii de la grădiniță din Hodoni au jucat joi dimineață rolul detectiviilor și au luat urma cartiilor. Iar ,,dovezile,, le au purtat pasii alaturi de prof. coordonator Malaimare Diana Mihaela spre Biblioteca Centrala a Universității Politehnica din Timișoara, unde au descoperit un nou univers fascinant și primitor.
A fost o călătorie în trecut și prezent, în care au avut ocazia sa vadă cărți vechi, mașini de scris din secolul trecut și cărți care ilustrau diverse teme de interes pentru micii detectivi.

La incheierea călătoriei în lumea cartiilor, ,,buburuzele detectivi,, au primit din partea angajatiilor bibliotecii suveniruri si o invitație pentru a reveni și în anii care vor urma. Ziua s-a încheiat în natura cu servirea unei mese sanatose din fructe.

Aceasta excursie a avut ca și scop ,,stimularea,, interesului micutilor într-o lume în care tehnologia ne-a îndepărtat de cărți, iar interesul tineretului este tot mai redus pentru lecturatul off-line.