Timisoara

Anunt Diamant ASA NST

ASA NST Timisoara - Produse si echipamente de protectie, Papetarie, Produse de curatenie, Produse food si non food, Etichete
https://asa-nst.ro

Budo - Eveniment de arte martiale traditionale japoneze

Budo - Eveniment de arte martiale traditionale japoneze

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente sportive
Modificat
acum 9 ani si 11 luni
Vizualizari
1122

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 8 mai 2015 - Duminica 10 mai 2015

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

”Budo, o cale personală”: sub acest generic, un univers pasionant, guvernat de principiile Codului Bushido, se lasă descoperit și explorat la sfârșitul acestei săptămâni la Timișoara. Organizat de Facultatea de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității de Vest, împreună cu Clubul Sportiv Sam-Sho din Timișoara, evenimentul se adresează tuturor pasionaților de Cultura Budo (arte marțiale tradiționale japoneze). Kendo și Iaido- artele sabiei, Kyudo (arc japonez), Judo și Karate vor fi etalate, descifrate și demonstrate pentru cei care caută în Budo un drum propriu, spre sine și lume.

Evenimentul va începe vineri, 8 mai 2015, în incinta Universității de Vest (Bv. Vasile Pârvan nr. 4), programul primei zile fiind structurat în două segmente: o conferință și demonstrații de arte marțiale. Conferința se va desfășura în amfiteatrul A32 UVT, de la ora 17:00, și va fi susținută de conf.dr. Adrian NAGEL (6 dan karate), decanul Facultății de Educație fizică și sport, ing. Dan PANDUR (5 dan judo), asociația „Pentru Voi”, dr. Traian DASCĂLU (5 dan kyudo) Director Științific INFLPR Bucuresti, și Excelența Sa Kanji TSUSHIMA (6 dan kendo, 4 dan iaido), fost ambasador al Japoniei în România. De la ora 19:00, în sala de sport a Universității de Vest, vor avea loc demonstrații cu fiecare formă de Budo prezentată în conferință: kendo, judo, iaido, kyudo și karate, prezentate de budoka de la cluburile C.S. Sam-Sho, C.S. Timpolice, A.R. de Kyudo și C.S U. UVT. Accesul publicului la conferință și la demonstrații este liber! ”În spiritul culturii Budo și al principiilor sale, Sam-Sho Club va lansa cu acest prilej o inițiativă de ajutorare a unor sinistrați din Nepal, ca un necesar gest de solidaritate umană cu milioanele de victime ale dezastruosului cutremur din țara colegei noastre Sujata Tamang, kendo-ka în cadrul clubului nostru” - declară Florin Ianăș, președintele Clubului Sam-Sho.

În zilele de 9-10 mai, se vor desfășura două importante seminarii: un work-shop de kyudo, susținut de Felix Hoff (6 dan kyudo), fost vicepresedinte al Federației Europene de Kyudo, seminar organizat de Asociația Română de Kyudo, cu sprijinul C.S. Sam-Sho, și un stagiu de karate condus de Otto Wayen, multiplu campion mondial, în organizarea Clubulului universitar de karate.

Filtre eveniment

Perioada: Astazi, Maine, Saptamana curenta, Luna curenta

Anunt Diamant Euroinstal - Simion Barnutiu

Euroinstal Timisoara - instalatii sanitare, centrale termice, cazane lemne
https://euro-instal.ro