Timisoara

Anunt Diamant Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat

Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat Timișoara - Alexandru Mușătoiu este membru al Baroului Timiș. Cabinetul de avocat a fost fondat în anul 2006, poziționându-se în segmentul cu cei mai buni și serioși avocați din Timișoara.
https://musatoiu.com

Bufetul Simturilor

Bufetul Simturilor

Detalii expozitie

Social links
Categorie
Expozitii
Modificat
acum 4 saptamani si 6 zile
Vizualizari
657

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 24 mai 2024 - Astazi 19 iunie 2024

Voteaza & Distribuie

Prezentare expozitie

Începând cu data de 24 mai, expoziția interactivă „Bufetul Simțurilor”, pe care am inaugurat-o anul trecut cu ocazia proiectului „Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii” poate fi vizitată în cadrul Galeriei Arcada din incinta Muzeului Național de Artă din Timișoara!
Ideea expoziției, unică pentru România, îi aparține sommelier-ului nostru, Narcis Georgiu, în scopul inițierii fiecărui iubitor de vin în tainele aromelor, texturilor, nuanțelor și chiar și a Muzeul Național de Artă Timișoara, începând cu 24 mai, de miercuri până duminică, în intervalul orar 13:00-21:00.
Vă invităm cu drag să o descoperiți și să vă lăsați captivați de simfonia nuanțelor, aromelor și caracterului Vinului cu Suflet de la Cramele Recas!

Anunt Diamant Medissa Vita

Medissa Vita Timisoara - Biorezonanta - Nutritie - Aromaterapie - Terapia cu plante - Cristaloterapie - Bioenergoterapie - Terapia Bowen - Terapii Access - Theta Healing - Cromoterapie - Remedii florale Bach - Terapia vibrationala Rife - Oncoterapie

https://nutritie-biorezonanta.ro