Timisoara

Anunt Diamant Claudia Nastacă

Claudia Nastacă - organizator de cursuri din Timisoara pentru copii, ateliere pentru copii

C Your Immunity si Immunity By Night

C-Your-Immunity si Immunity-By-Night

Detalii

Telefon
0725443647
Web
https://www.timisoreni.ro/despre/secom/
Categorie
Produse drogherie
Modificat
acum 2 ani si 7 luni
Vizualizari
463

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Protectie imunitara completa, pentru un efect sustinut atat pe timpul zilei cat si pe timpul noptii

Magazinul Secom din Timisoara te asteapta cu produse naturale pentru protectia sistemului imunitar si respirator, din gama Good Routine creata de Secom. Toamna este perioada de vârf pentru multe afecțiuni virale, deoarece temperaturile scăzute pot afecta sistemul imunitar și astfel vulnerabilitatea la infecții crește.

Prevenția reprezintă cea mai eficientă metodă de protecție împotriva bolilor virale care sunt frecvente în timpul sezonului rece. De asemenea, somnul insuficient sau somnul de slaba calitate afecteaza sistemul imunitar si poate predispune organismul mai usor la diverse bacterii sau virusuri.

Asculta de grijuliul din tine, in fiecare zi, cu suplimentele alimentare cu eticheta sincera din gama Good Routine:

C-YOUR-IMMUNITY 30 capsule vegetale, sinergie unica pe baza de Vitamina C bioidentica (250 mg/capsula), Quercetina (250 mg/capsula), Hesperidina (10 mg/capsula) si Bromelaina (25 mg/capsula) pentru protectia sistemului imunitar & respirator. Triplu mecanism pentru suport imunitar: antioxidant, antiinflamator si antialergic.

IMMUNITY-BY_NIGHT
60 comprimate dublu strat, formula inovatoare ce sustine conexiunea puternica dintre un sistem imunitar echilibrat (prin sinergia oferita de Vitaminele C & D3 si Zinc) si un somn calitativ (prin amestecul de Melatonina si extractele standardizate de Valeriana & Hamei).

Comprimatul dublu-strat elibereaza ingredientele active in doua etape:

º trio-ul format din Vitaminele C (1000 mg/2 cpr), D3 (2000 UI/2 cpr) si Zinc (10 mg/2 cpr) impreuna cu Melatonina (1 mg/2 cpr) si extractele naturale standardizate din Hamei 125 mg/2 cpr) si Valeriana (100 mg/2 cpr) sunt eliberate rapid de primul strat pentru a ajuta la instalarea unui somn normal si pentru a sutine sistemul imunitar
º mentinerea succesiunii fazelor somnului si sustinerea sistemului imunitar este continuata de ingredientele din cel de-al doilea strat (Vitamina C, D3 si melatonina) care sunt eliberate treptat pe parcursul noptii
º ingrediente alese in concentratii bine definite, usor de recunoscut de catre organism
º sinergie unica fara a induce efect de obisnuinta
º administrare facila – 1-2 comprimate cu 30 de minute inainte de culcare
º eticheta curata, fara adaos de OMGs, gluten, peste/derivate din peste, oua, nuci/arahide sau derivate, soia, lapte si derivate din lapte (inclusiv lactoza)

Secom Healthcare Timisoara - cosmetice naturale, suplimente naturale & tratamente naturiste


Telefon: 0725443647
Piata Iancu Huniade nr. 3 (Cladirea Modex)
Orar: Luni - Vineri: 8:00 - 20:00; Sambata: 10:00 - 15:00.

Filtre

Categorii produse: Produse naturale, Tratamente naturiste

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning Timisoara - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea, Arad - alpinism utilitar, vanzare produse curatenie, curatenie pentru birouri, curatenie pentru hale, curateniedupa constructori, spalat mocheta cu monodisc
https://pfscleaning.ro