Timisoara

Cabine-containere.ro - furnizorul cabinelor de paza!

Cabine-containere.ro - furnizorul cabinelor de paza!

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 5 luni si 2 saptamani
Apartine de
Perspektive Vision
Vizualizari
277

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Materialele din care sunt construite containerele sunt foarte rezistente, ignifuge si isi mentin aspectul mult timp. Rezistenta lor poate fi testata/demonstrata prin faptul ca pot fi mutate dintr-un loc in altul fara probleme. Informatiile despre cabina de paza se afla pe site https://www.cabine-containere.ro/cabine/cabina-de-paza/ si puteau fi citite de oricine.

O cabina de paza container corespunde 100% nevoilor celor care aleg sa o comande, fiindca:
- poate fi relocabila in orice moment. In cazul in care depozitul sau punctul de paza nu mai este acelasi, cabina poate fi luata si amplasata unde este nevoie de ea. Acelasi lucru este valabil pentru biroul container, pentru locuinta container si pentru toaleta cu dusuri container. Aceste constructii se pot muta dintr-un loc in altul, fara sa se piarda materiale.
- prin confortul pe care il ofera tine paznicul la postul sau. In unele institutii pe usa de la cabina de paza sau a gheretei de la poarta li se semnaleaza vizitatorilor plecarea paznicului pentru rezolvarea anumitor probleme timp de 5 minute. De multe ori cele 5 minute se tranforma in zeci de minute si oamenii asteapta rabdatori sau pleaca suparati si nu mai vor sa auda vreodata de firma respectiva.

Ce confort ofera cabina de paza?

Un loc calduros iarna si in zilele reci de toamna si racoros vara, o toaleta, sa nu mai fie nevoit sa se deplaseze sute de metri pana la primul grup sanitar. O chiuveta unde sa isi spele mainile de cate ori este nevoie si electricitate.
- in aceasta cabina paznicul va fi ferit de fortele dezlantuite ale naturii si de potentialii atacatori si fiecare angajator trebuie sa puna pe primul plan viata si sanatatea salariatului.
- nu necesita autorizatie de constructie si nici nu ia mult timp, si in cateva zile cabina respectiva a fost montata in fata fabricii. Toti angajatii s-au bucurat de prezenta ei, stiind ca persoana care ii apara este si ea protejata si lucreaza in conditii decente.

Materialele din care sunt construite containerele sunt foarte rezistente, ignifuge si isi mentin aspectul mult timp. Rezistenta lor poate fi testata/demonstrata prin faptul ca pot fi mutate dintr-un loc in altul fara probleme. In cei 20 de ani de succes pe piata containerelor, Cabine-containere.ro si-a diversificat marfa, astfel incat clientii pot solicita cladiri care se pot da in folosinta in 2-3 saptamani si care rezista la cutremure, la inundatii si la incendii.

Datorita capacitatii lor de a fi mutate dintr-un loc in altul, casele containere sunt comandate in acest moment si de romanii foarte bogati, fiindca ele pot fi completate cu o zona verde in curte, cu un lac sau cu o piscina, cu casute din lemn pentru copii, leagane si tobogane. Oamenii care au locuinte situate in zonele de risc de inundatii sau de alunecari de teren, ar trebui sa isi cumpere un teren intr-o zona sigura si un container locuinta pentru orice eventualitate.

Un cort poate fi ridicat de un vant puternic, doborat la pamant, in plus, nu ofera intimitate si nici caldura necesara, cand este frig afara, dar un container este confortabil din toate punctele de vedere. El ofera stabilitate si vine cu instalatiile de apa curenta, de canalizare si electricitate gata, iar proprietarului nu ii ramane altceva de facut decat sa se bucure de aceasta casa inteligenta care poate fi compartimentata dupa dorinta sa.

Sunt institutii si firme care se pot lipsi de cabina de paza, dar in cazul altora securitatea trebuie sa fie bine reprezentata, de aceea sunt angajati mai multi paznici, asezati in puncte strategice si evident mai multe cabine de paza. Oare ce ar face o astfel de institutie cu 4-5 posturi de paza, daca ar trebui sa construiasca tot atatea cabine? Dar muncitorii de pe santiere care dorm in containere, unde s-ar spala dupa fiecare zi de munca, fara dusurile din containere si fata toalete?

Aceasta firma s-a gandit la fiecare:
- la cel care isi pierde casa din cauza unei inundatii sau incendiu si nu are unde locui si unde isi depozita lucrurile ramase.
- la familia care vrea o casa rezistenta, dar mai ieftina, pe care sa o mute pe un alt teren, daca unul dintre ele va fi acoperit de apa in timpul furtunilor.
- la antreprenorii care au nevoie de cladiri de birouri, de depozite sau de cabine de paza.
- la organizatorii de evenimente care au nevoie de toalete ecologice, adica de containere toalete.