Timisoara

Anunt Diamant Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat

Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat Timișoara - Alexandru Mușătoiu este membru al Baroului Timiș. Cabinetul de avocat a fost fondat în anul 2006, poziționându-se în segmentul cu cei mai buni și serioși avocați din Timișoara.
https://musatoiu.com

Cabinet avocat Staiculescu Calin

Detalii cabinet de avocatura

Adresa
Timișoara, Strada Florimund Mercy, nr. 4, et.1, ap. 8 A
Telefon
0723312997
Fax
0256434269
Categorie
Cabinete / Societati avocatura
Modificat
acum 3 ani si 4 luni
Vizualizari
3542

Voteaza & Distribuie

Prezentare cabinet de avocatura

Cabinet avocat Staiculescu Calin din Timisoara - cabinet de avocatura

Domenii de activitate in general:

DREPT COMERCIAL /SOCIETAR
 • Constituiri si transformari societati comerciale;
 • Asistarea societatilor in activitatea curenta;
 • Reorganizari, lichidari juridiciare, executari silite, recuperare debite.

DREPT PENAL/ PROCESUAL PENAL
 • Prestam asistenta si reprezentare procesuala in anchete penale, litiganta penala inclusiv in cauze complexe instrumentate de unitatile specializate ale Parchetului General, respectiv DIICOT si DNA, privitor la acuzatii de infractionalitate economica, financiara si administrative, coruptie, spalare de bani, evaziune fiscala, delapidare, gestiune frauduloasa, contrabanda, trafic de persoane si de stupefiante, infractiuni prevazute de legea societatilor comerciale, etc…
 • Consultanta si litiganta in materia drepturilor fundamentale ale omului formulam si sustinem plangeri la Curtea Europeana a Drepturilor Omului - Strasbourg, Presedintele Romaniei, Comisa Europeana - Bruxelles.
 • Deasemenea formulam si sustinem sesizari la Sectiile de Inspectie Judiciara a Consiliului Superior al Magistraturii impotriva magistratilor (judecatori si procurori) care au comis abateri de la Codul Deontologic Profesional si astfel au prejudiciat interesele legitime ale justitiabililor.

DREPTUL FAMILIEI
 • Consultanta, redactari de actiuni, asistenta juridica si reprezentare in litigii ( actiuni de divort, pensii de intretinere, incredintare minori) ;
 • Adoptii nationale.

DREPT MEDICAL
 • Asistenta juridica si reprezentare a drepturilor asiguratilor in cadrul actului medical;
 • Malpraxis si culpa exclusiv medicala!

ACCIDENTE
 • Auto, de munca, ori de alta natura, asistenta juridica si reprezentare a clientilor, formulam pretentii in vederea repararii prejudiciului cauzat de tert, o entitate privata sau de stat.

ACTIVITATI FIDUCIARE
 • Primirea in depozit, administrarea, plasarea si valorificarea in numele si pe seama clientului de fonduri financiare si bunuri rezultate din valorificarea de titluri executorii dupa finalizarea unui litigiu, a unei medieri, a procedurii succesorale, sau a lichidarii unui patrimoniu.

SERVICII PARALEGALE
 • Dare de data certa prin identificarea si atestarea partilor si a continutului actelor juridice, infiintari asociatii si fundatii non-profit, servicii de carte funciara, traduceri legalizate, apostile, tranzactii, redactare/negocieri contracte.

Orar cabinet de avocatura

Luni - Vineri: 9:00 - 18:00

Filtre cabinet de avocatura

Localitate: Timisoara
Tip: Cabinet individual
Zone din Timisoara: Cetate

Anunt Gold Cabinet avocat Sasu Dorin Cristian

Cabinet avocat Sasu Dorin Cristian din Timisoara - cabinet de avocatura