Timisoara

Cadouri de Paste pentru copiii si tinerii suferinzi de boli musculare si neuromusculare

CADOURI DE PAŞTE PENTRU COPIII ŞI TINERII SUFERINZI DE BOLI MUSCULARE ŞI NEUROMUSCULARE

Detalii stire

Categorie
Stiri social
Modificat
acum 7 ani si 9 luni
Vizualizari
706

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Ca în fiecare an, Fundația “LAURENȚIU CIUCUR” a pregătit, cu ocazia Sărbătorilor de Paște, cadouri pentru membrii săi.
Reamintim că Fundatia Laurenţiu Ciucur are ca principal obiectiv de activitate, sprijinirea copiilor si tinerilor care suferă în principal de distrofie musculara pogresivă, precum si a familiilor acestora.
Fundaţia are în grijă în prezent 42 de copii si tineri cu nevoi speciale de care se ocupă un număr relativ mic de persoane.
Și în acest an, fundația acordă cu ocazia sărbatorilor pascale, un sprjin financiar în valoare totală de 12.600 lei, pentru toţi membrii fundației, copiii şi tinerii suferinzi de boli musculare şi neuromusculare progresive din judeţul Timiş.
Așa cum am promis cu ocazia Telemaratonului din decembrie 2014, fiecare copil sau tânăr din fundație va beneficia de un sprijin financiar in valoare de 300 lei, ce va fi, suntem siguri, de mare ajutor fiecărei familii. Acțiunea va fi finalizată până în ajunul Paștelui.
Pe de altă parte, a fost stabilită perioada de desfășurare a Taberei de Distrofie Musculară. Aceasta va avea loc în perioada 13.06.2015 - 27.06.2015, la Buziaș, în locația pusă la dispoziție cu multă generozitate de Fundația Cristian Șerban.
Fondurile pentru toate acțiunile de mai sus provin din donaţiile oferite cu generozitate de timişoreni si sponsori în cadrul celei de a XXI-a ediţie a Telemaratonului Speranţei, care s-a desfăşurat în luna decembrie 2014, manifestare organizată de Fundaţia LAURENŢIU CIUCUR, Inspectoratul Şcolar al Judetului Timiş, Fundaţia Judeţeană pentru Tineret Timiş, Cons Electrificarea Instal Timișoara şi Televiziunea Europa Nova Timişoara.
Cu ocazia Sărbătorilor de Paște, în numele copiilor şi tinerilor din fundaţie urăm tuturor sărbători fericite, pe care să le petreacă cu bucurie şi linişte sufletească.

PREŞEDINTE
Zaharia CIUCUR