Timisoara

Cadourile gourmet de Sărbători - o alternativă la cadourile tradiționale

Detalii stire

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 5 luni si 1 saptamana
Apartine de
Perspektive Vision
Vizualizari
405

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Mai sunt doar câteva zile până când vom păşi în cea mai frumoasă lună din an, luna decembrie. În această perioadă cu toţii facem pregătiri şi ne dorim să îl întâmpinăm pe Moş Nicolae şi pe Moş Crăciun aşa cum se cuvine. Pe lista de pregătiri se află negreşit şi achiziţionarea unor cadouri potrivite pentru toţi membrii familiei, pentru prieteni, colegi de serviciu, parteneri de afaceri sau colaboratori. Însă, cu cât lista este mai lungă cu atât şi găsirea cadoului potrivit pentru fiecare în parte este mai dificilă.

Dacă lista este lungă şi încă nu ai găsit încă un cadou pentru fiecare persoană din viaţa ta, atunci cu siguranţă trebuie să afli mai multe detalii despre coşurile gourmet.

Iată ce trebuie să ştii atunci când alegi cadourile gourmet pe care să le dai cadou celor apropiaţi ţie:
1. Îmbini utilul, cu plăcutul şi frumosul
Primul lucru pe care trebuie să îl ştii este faptul că un coş cu bunătăţi reprezintă o idee care va stârni interesul oricui îl va primi în dar, iar acest lucru se datorează faptului că el îmbină în mod armonios utilul, cu plăcutul şi frumosul.
2. Un deliciu înconjurat de arome unice
Pe lângă cele de mai sus – trebuie să ştii că un coş gourmet este un cadou ideal pentru că el este înconjurat de arome atent selectate pentru a oferi o experienţă unică pentru fiecare degustător în parte. În funcţie de preferinţele tale, dar şi de bugetul pe care îl aloci pentru fiecare cadou în parte, poţi alege un coş cu bunătăţi completat de un vin roşu deosebit, de o şampanie rafinată sau de un wiskey cu o notă aparte.

Pentru că am ajuns aici, trebuie să ştii că orice coş gourmet oferit în dar, trebuie să conţină în mod obligatoriu câteva produse, dintre acestea nu ar trebui să lipsească:

  • În niciun caz nu ar trebui să lipsească dulciurile de sezon, căci ele sunt până la urmă o parte importantă din bucuria Sărbătorilor de Iarnă. Prin urmare, trebuie să te asiguri că produsul pe care îl achiziţionezi conţine tradiţionalul cozonac românesc sau de ce nu chiar un panettone – căci el este la fel de apreciat chiar şi la noi în ţară. De asemenea, mai poţi avea în vedere şi alte dulciuri, precum acadele, bomboane cu ciocolată, trufe de ciocolată şi aşa mai departe.
  • Cafea sau ceai – o să observi că fiecare coş goumet are în compoziţia sa o cutie de ceai sau un pachet de cafea. Însă este important să alegi un coş care conţine un pachet de cafea sau de ceai de calitate, care să fie savurat cu plăcere într-o seară rece de decembrie.
  • O băutură de calitate – chiar dacă oferi acest cadou un femei sau unui bărbat, un coş gourmet trebuie să conţină o sticlă de băutură de bună calitate. Aşa cum îţi spuneam şi mai devreme, poţi opta pentru un vin, o şampanie, un wiskey, un proseco sau de ce nu – chiar un mix de băuturi.
  • Preparate de lux – când vine vorba de un cadou oferit unei persoane cu adevărat specială pentru tine sau poate chiar pentru un partener de afaceri, trebuie să ai în vedere şi preparatele de lux. Mare grijă, însă – cu cât investiţia este mai mare şi cu cât preparatele sunt pe sprânceană alese – cu atât cadoul va fi unul mai apreciat şi ţinut minte o perioadă îndelungată.
  • Produse personalizate - atunci când oferi un dar unei prieten apropiat ştii cu siguranţă care sunt lucrurile care îi plac, prin urmare îţi recomandăm să strecori în coş câte un produs personalizat în funcţie de preferinţele lor.

3. Poate fi destinat oricui

Un coş gourmet poate fi oferit în dar oricui, chiar şi celor mici. Însă, secretul stă în compoziţia lui. Dacă îl oferi unui partener de afaceri, atunci cu siguranţă trebuie să te orientezi către produse de lux şi către produse de birou – inscripţionate chiar cu logo-ul companiei tale. Dacă îl oferi unui copil, atunci trebuie să te orientezi către produsele de patiserie. Dacă îl oferi în dar unei persoane mai în vârstă, pe lângă produsele de patiserie de sezon şi pe lângă o sticlă de băutură de calitate, poţi opta şi pentru un fular ori o pereche de mănuşi călduroase.

Un coş gourmet poate fi dăruit oricui, indiferent de sărbătoare ori ocazie, însă doar dacă alegi cu grijă produsele din interiorul lui. Cadourile gourmet de Sărbători reprezintă o alternativă extraordinară la cadourile tradiționale, însă iată câteva aspecte pe care să le ai în vedere atunci când alegi unul:
1. Calitate
Când alegi un astfel de coş, îţi recomandăm să alegi calitatea şi nu cantitatea. Cu cât produsele sunt mai proaspete şi mai delicioase, cu atât mai bine. Chiar dacă vei oferi un coş mai micuţ, vei avea certitudinea că vei oferi în dar produse delicioase, alese cu grijă şi preţuire.
2. Mod de ambalare
Chiar dacă la prima vedere acest aspect nu ţi se pare unul de luat în considerare, trebuie să ştii că foarte mulţi dintre noi sunt foarte atenţi la modul în care un cadou arată. Prin urmare, trebuie să te asiguri că din punct de vedere vizual, coşul oferit în dar arată impecabil.

Mai sunt doar câteva zile până când vom intra în spiritul sărbătorilor de iarnă. Dacă îţi doreşti să oferi cadouri cu adevărat speciale, nu uita să începi pregătirile din timp.