Timisoara

Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc, medicina-umana.ro si constanteni.ro suport clientului pentru o promovare de calitatea in mediul online.
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/

Cafekultour - Săptamana cafenelelor

Detalii festival

Social links
Categorie
Festivaluri
Modificat
acum 4 ani si 9 luni
Vizualizari
5597

Reprezentari

DataOraLocatie
Luni 15 aprilie 2019 - Duminica 21 aprilie 2019

Voteaza & Distribuie

Prezentare festival

Tânăra creație contemporană va fi din nou prezentă în cafenelele și spațiile alternative din Timișoara din 15 până în 21 aprilie!
O adevărată sărbătoare a Europei și a multiculturalității în oraș, CAFÉKULTOUR propune o săptămână întreagă de spectacole cu artiști și proiecte din Belgia, Polonia, Austria, Germania,
România, Franța și Spania!
În program: muzică, teatru, dans contemporan, spectacol de flamenco, cinema etc.
În acest an, festivalul propune și o secțiune pentru copii cu ateliere, spectacole și... ciocolată: CHOCOLATKULTOUR!
O altă noutate a celei de-a 15-a ediții: seara franceză va fi ocazia de a marca deschiderea Sezonului România-Franța la Timișoara, cu trei reprezentanți emblematici ai noii scene muzicale din Hexagon!
Creat în 2005, la inițiativa Institutului Francez și a Centrului Cultural German din Timișoara, festivalul și-a construit o identitate care seamănă orașului, oferind locuitorilor săi pretexte de întâlnire cu forme artistice variate.
Programul detaliat al ediției Cafékultour din acest an precum și alte informații găsiți în evenimentul Facebook „Cafékultour 2019” și pe site-urile organizatorilor: www.institutulfrancez.ro
www.ccgtm.ro
Evenimentul este coorganizat de către Centrul Cultural German și Institutul Francez din Timișoara, cu susținerea Asociației Timișoara 2021 (Programul „Xtensii”), a Ambasadei Franței în România și a Goethe Institut.
INTRAREA ESTE LIBERĂ LA TOATE EVENIMENTELE!

Filtre festival

Perioada: Astazi, Maine, Saptamana curenta, Luna curenta

Anunt Diamant Euroinstal - Sever Bocu

Euroinstal Timisoara - instalatii sanitare, centrale termice
https://euro-instal.ro