Timisoara

Calendare pentru Hidroterapie

Calendare pentru Hidroterapie

Detalii promotie

Categorie
Promotii
Modificat
acum 9 ani si 10 luni
Vizualizari
1166

Voteaza & Distribuie

Prezentare promotie

Un calendar de perete sau unul de buzunar este de nelipsit in vietile noastre. Noi va propunem sa achizitionati de data aceasta niste calendare mai speciale, realizate in mod expres de niste copii si ei cu totul speciali.

Mai exact este vorba de copiii cu nevoi speciale care au participat in acest an in programul de Hidroterapie, oferit gratuit pe baza de sponsorizari. Hidroterapia sau Terapia prin Apă este un proiect care se adreseaza la peste 100 de copii cu deficienţe psiho-neuro-motorii şi a familiilor acestora.

Comandand acum calendare contribuiti direct in sustinerea programului. Banii sunt donati 100% in acest scop, calendarele fiind realizate cu spijinul fotografei Liza Günther's Photography, designeritei Cory Berghin si tipografiei Waldpress.
Bugetul unei ore de terapie este de 200lei/ grup de 15 copii.

Asiguram livrarea in tara la donatii de minim 50 lei.
Pret orientativ (pana la urma este o donatie): 5 lei/ calendar de buzunar (2 modele, fata-verso, plastifiate) si 15 lei/ calendar de perete A2 (cartonat).
In Timisoara aceastea se gasesc la sediul Asociatiei Scoala mamei Junior, str. Cluj,nr 17, telefon 0256/495527 sau 0723762175 sau putem veni la sediul dumneavoastra.