Timisoara

Callipso.ro - o ofertă completă și interesantă!

Callipso.ro - o ofertă completă și interesantă!

Detalii stire

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 4 saptamani si 14 ore
Apartine de
Edcora
Vizualizari
234

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Oferta magazinului online de produse profesionale și semiprofesionale Callipso.ro este recomandată în special pentru saloanele de manichiuri și pedichiuri profesionale. Magazinul pune la dispoziția firmelor interesate, produse de cea mai bună calitate și foarte moderne pentru realizarea manichiurilor moderne de tip semipermanent sau de tip gel UV.

Cele mai importante categorii de produse
Callipso.ro comercializează în România, toate categoriile de produse profesionale pentru manichiuri moderne: geluri construcție, geluri color, soluții pregătitoare pentru realizarea manichiurilor tip gel și a celor semipermanente, oje semipermanente, aparatură modernă, ustensile și accesorii, uleiuri pentru cuticule, soluții degresante, soluții pentru îndepărtarea cuticulelor, soluții acetonă, pudre acrilice, polygel, lămpi UV sau LED, substanțe dezinfectante, decoruri și tatuaje unghii, etc. Acestea sunt cele mai importante produse pe care le puteți utiliza cu încredere în saloanele dumneavoastră moderne de manichiuri și pedichiuri.

Gelurile pentru construcție

Sunt cele mai importante produse de care aveți nevoie pentru a realiza manichiuri complexe și rezistente de tip gel UV. Oferta magazinului online Callipso.ro include geluri construcții fabricate de către producători recunoscuți pentru calitatea produselor: EVERIN, FSM, BASE ONE, SILCARE, etc. Sunt modele foarte variate și pot fi folosite la diferite tipuri de manichiuri moderne.

Nu numai categoria de geluri constructie este foarte interesantă în cazul acestui magazin online modern. Ojele semipermanente sunt foarte interesante, de asemenea. De aici puteți cumpăra oje fosforescente, oje 3D, oje Chameleon, oje care își schimbă culoarea în funcție de temperatură, oje strălucitoare, oje de diferite culori și nuanțe, închise sau mai deschise și pale, sunt câteva exemple care vă pot ajuta să vă formați o părere despre oferta companiei.

În mod asemănător cu toate celelalte produse, toate tipurile de oje semipermanente sunt produse de către companii renumite în întreaga lume. Oferta magazinului online Callipso.ro vă permite să realizați manichiuri și pedichiuri complexe cu ajutorul produselor fabricate de același producător, fără nici un fel de problemă.

Decoruri unghii și tatuaje unghii

Manichiurile și pedichiurile realizate cu decoruri moderne sunt foarte apreciate și ne scot în evidență frumos mâinile și ținutele vestimentare. Matrițe, ștampile, decoruri iarnă și toamnă, pigmenți, sclipici, paiete, caviar, strasuri, cristale și tatuaje decor, sunt pregătite să ajungă la dumneavoastră. Posibilitățile de decorare sunt foarte interesante și vor fi mult pe placul clienților, fără doar și poate.

Din oferta companiei, mai sunt de actualitate aparatele pentru sterilizare și dezinfectantele profesionale care sunt folosite în mod curent inclusiv la dezinfectarea instrumentarului chirurgical din spitale sau din cabinetele medicale. Puteți adăuga la recomandările noastre lămpi UV moderne, pile electrice modele noi, pungi pentru sterilizare și accesorii diverse.

Orice produs profesional inclus în oferta magazinului online Callipso.ro poate fi comandat foarte simplu și de către persoane particulare, care își îngrijesc singure unghiile acasă. Cu aceste produse se lucrează foarte ușor, dacă le veți folosi, rezultatele vor fi foarte bune.

Vă recomandăm să urmăriți periodic oferta Callipso.ro. În mod frecvent sunt organizate și campanii de reduceri importante. Chiar în acest moment, foarte multe produse sunt la reducere. Produsele se pot returna, respectând condițiile impuse de companie, bineînțeles.