Timisoara

Campania de iarnă X-MAS X-perience

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 5 ani si 9 luni
Vizualizari
481

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

În luna decembrie, la Iulius Timişoara, clienţii vor avea parte de cea mai frumoasă experienţă de Crăciun. Campania de iarnă X-MAS X-perience se desfășoară în perioada 2 – 23 decembrie 2016. Cei care vor face cumpărături din magazinele Iulius Mall Timişoara, pentru ei sau pentru cei dragi, vor avea șansa de a fi răsplătiți cu daruri garantate. Zilnic, primii 200 de clienți care depășesc valoarea de minimum 150 de lei în sesiunile de shopping și vor veni la Centrul Info cu bonurile, vor fi răsplătiţi cu premiul zilei. Printre daruri se vor regăsi: jucării, decoraţiuni pentru brad, dulciuri, accesorii pentru masa de Crăciun, băuturi răcoritoare, căni Merry Christmas şi alte surprize.

În plus, pentru experienţe complete, Iulius va acorda în fiecare vineri (9, 16 și 23 decembrie), prin tragere la sorţi, un televizor LED Smart Full HD, cu diagonala de 101 cm, împreună cu un X-BOX ONE KINECT SENSOR. Iar pe 23 decembrie, cei care se vor înscrie la tombola de Crăciun au şansa să câştige marele premiu al campaniei: un voucher în valoare de 2.000 de euro, pentru o vacanţă în destinaţia lor de vis.

Zeci de mii de beculeţe, globuri, peste 100 de stele şi obiecte decorative suspendate, de mari dimensiuni, au fost instalate, de curând, în Iulius Mall. Pentru că pomul împodobit este nelipsitul simbol al sărbătorilor, în zona Intersport străjuieşte un brad imens, de 10 m înălţime, decorat cu personaje şi scene din basme, printre care zâne fermecate şi ghinde magice. Nu lipseşte jilţul Moşului, unde simpaticul bătrânel îi va întâlni pe copii.

Un alt brad, la fel de impozant, poate fi admirat în zona Poema, acesta impresionând prin globurile, steluţele şi instalaţiile luminoase gigant. Bradul are la bază o carte supradimensionată, care aminteşte de poveştile citite de bunici nepoţilor, la gura sobei.

Alte trei insule tematice, cu reni şi spiriduşi, se regăsesc în diverse zone ale mall-ului, fiind decorul perfect pentru cele mai simpatice fotografii de Crăciun.