Timisoara

Campania „De Paște, dăruiește bucurie!”

Detalii stire

Categorie
Stiri educatie
Modificat
acum 3 ani si 7 luni
Vizualizari
247

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Campania „De Paște, dăruiește bucurie!”
Elevii din Ezeriș, în vizită la UPT

La Facultatea de Management în producție și Transporturi din cadrul Universității Politehnica Timișoara s-a derulat, în 16 aprilie 2019, prima activitate din cadrul campaniei „De Paște, dăruiește bucurie!”, aflată la prima ediție. Elevii din satul Ezeriș au vizitat, cu această ocazie, mai multe obiective.
După primirea elevilor și prezentarea Facultății de Management în Producție și Transporturi, aceștia s-au întâlnit cu decanul acesteia, prog.dr.ing.ec. Marian Mocan, au vizitat Biblioteca Centrală a UPT, Centrul de prezentare interactivă a fenomenelor fizice de la ExperimentariumTM, Rectoratul UPT, dar și Târgul de Paști din centrul Timișoarei.
În cadrul campaniei „De Paște, dăruiește bucurie!”, a cărei primă ediție a fost intitulată „O carte pentru viitor”, cadrele didactice și studenții de la Facultatea de Management în Producție și Transporturi au donat cărți pentru amenajarea unei biblioteci în satul Ezeriș, care să fie folosită de elevii de acolo. Campania durează până în 26 aprilie, iar toți cei care doresc să doneze cărți pentru acești elevi o pot face la sediul facultății, str. Remus nr. 14, Timișoara.