Timisoara

Campania "Dopuri... pentru o cauza"

Campania "Dopuri... pentru o cauza"

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente sociale
Modificat
acum 9 ani si 6 luni
Vizualizari
1503

Reprezentari

DataOraLocatie
Luni 8 septembrie 2014 - Marti 30 septembrie 2014

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

ALĂTURĂ-TE CAMPANIEI „DOPURI...PENTRU O CAUZĂ­”, LA IULIUS MALL TIMIŞOARA
Timişorenii cu simţ civic şi suflet mare sunt invitaţi să se alăture campaniei „Dopuri...pentru o cauză!!!”, care se desfăşoară în această perioadă la IULIUS MALL. Persoanele interesate pot ajuta printr-un gest mic, dar important: donând dopuri de plastic. Banii obţinuţi din reciclarea acestora urmează să fie folosiţi pentru achiziţionarea unui scaun cu rotile special, în valoare de 2.800 de euro, destinat unei tinere de 18 ani din Timişoara, care suferă de numeroase afecţiuni, printre care hidrocefalie şi tetrapareză.

Astfel, cei care doresc să ajute un semen sunt aşteptaţi la IULIUS MALL până în 30 septembrie 2014, la centrul de colectare, amplasat vis-a-vis de Centrul Info. Pentru îndeplinirea scopului acţiunii sociale sunt necesare 22 de tone de dopuri (aproximativ 12 milioane de dopuri), organizatorii reuşind să strângă până în prezent doar două.

Inedita campanie a început în toamna anului 2012, când o altă tânără a fost sprijinită să achiziţioneze scaunul special de care avea nevoie.

Iniţiator şi coordonator campanie „Dopuri...pentru o cauză!!!”:
dr. ing. STANA OCTAVIAN
Universitatea Politehnică Timişoara, Facultatea de Construcţii, Departamentul de Hidrotehnică