Timisoara

Campania O prea frumoasa... la Iulius Mall in luna lui Martisor

Detalii promotie

Categorie
Promotii
Modificat
acum 8 ani si 7 luni
Vizualizari
974

Voteaza & Distribuie

Prezentare promotie

PREMII DE RĂSFĂȚ PENTRU ADEVĂRATE PRINȚESE, LA IULIUS MALL, ÎN LUNA LUI MĂRȚIȘOR

La începutul primăverii, IULIUS MALL Timişoara le-a pregătit doamnelor şi domnişoarelor premii de răsfăţ, demne de adevărate prinţese. Cosmetice, parfumuri, schimbări de look, plimbări cu limuzina şi cine romantice sunt cadourile campaniei „O prea frumoasă...”, care se va desfăşura la IULIUS MALL în perioada 1 - 9 martie 2014.

Pasionatele de shopping care cumpără cadouri de mărţişor în valoare de minimum 100 de lei pot câştiga, zilnic, unul din cele 100 de premii garantate şi sunt automat înscrise la tombola primăverii. În plus, în fiecare zi, la ora 17.00, alte 15 norocoase pot câştiga un tricou fashion „Mândra Chic”, fie un set de cosmetice Sephora sau un parfum Marionnaud.

Și pentru că femeile adoră să se înfrumuseţeze, zilnic, înainte de apusul soarelui, o “prinţesă” va fi aleasă, prin tragere la sorţi, pentru o transformare de look miraculoasă, alături de un fashion designer. Câştigătoarele se vor delecta cu servicii de hairstyling şi make-up, precum şi cu o sesiune de cumpărături la brandurile îndrăgite din mall. Seara de alint va fi completată cu o plimbare cu limuzina şi o cină romantică în doi.

Pe tărâmul fermecat al Facebook-ului, fanii IULIUS MALL sunt invitaţi să dezvăluie câte două portrete: unul din timpul copilăriei şi unul din prezent. Pozele pot fi înrămate, decorate, printate şi postate. În funcţie de numărul de voturi, participanţii vor fi premiaţi cu bijuterii şi accesorii de la 4 Friends, vouchere de cumpărături de la brandul de încălţăminte Tamaris şi o şedinţă de make-up şi hairstyling.

La IULIUS MALL, bucuria venirii sezonului verde va fi marcată cu bijuterii de primăvară, împărţite cu drag, pe 1 martie, tuturor doamnelor şi domnişoarelor. De ziua lor, femeile vor fi surprinse cu flori parfumate, cu o competiţie inedită - Mister Timişoara, Fashion Show, precum şi cu un spectacol pregătit de prichindeii Palatului Copiilor.