Timisoara

Campania Sa punem sangele in miscare

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente sociale
Modificat
acum 2 luni si 3 saptamani
Vizualizari
741

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 7 noiembrie 2015 - Sambata 21 noiembrie 2015

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

2%.... un procent – acesta ar putea fi unul dintre numitorii comuni ai unor paliere care, aparent, nu au foarte multe în comun: donarea benevolă de sânge şi practicarea activităţilor sportive în mod regulat, într-o sală de fitness. Din păcate, în România, sub 2% din cetăţeni donează sânge cu regularitate, pentru a ajuta la salvarea vieţilor semenilor lor. Procentul urcă până la 10% în alte ţări europene. Situaţia este aproape identică în cazul celor care aleg să ducă o viaţă sănătoasă şi să practice activităţi sportive într-o sală de fitness.

Pentru că este vremea schimbării mentalităţilor şi a…. procentelor, World Class Health Academy Timişoara, în parteneriat cu Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Timişoara, demarează campania „Să punem sângele în mișcare”.
Inedită şi unică pentru Timişoara şi Regiunea de Vest, această campanie, al cărei start va fi în data de 7 noiembrie 2015, are rolul de a promova, simultan, donarea benevolă de sânge şi adoptarea unui stil de viaţă sănătos. Astfel, persoanele care nu sunt membre World Class Health Academy Timişoara, se vor înscrie pe listele deschise la clubul de fitness şi vor dona sânge în perioada 7 – 21 noiembrie a.c., vor beneficia de un abonament nominalpentru o lună, full time, la World Class Health Academy Timişoara. Cei dornici să se înscrie în această campanie o pot face fie prezentându-se în recepţia centrului de fitness (în cadrul Complexului Iulius Mall Timişoara), fie telefonic, la numărul de telefon 0356-100671.

Mai mult, în data de 7 noiembrie, World Class Health Academy Timişoara pregăteşte un eveniment deosebit, ce va avea loc în cadrul Complexului Iulius Mall, zona demisol, de la ora 12.00, şi care va cuprinde, printre altele: clase de Zumba şi Body Combat, circuit de functional training şi demonstraţii de balet. Tot în cadrul acestui eveniment, reprezentanţii Centrului Regional de Transfuzie Sanguină Timişoara vor fi prezenţi în Iulius Mall (tot zona demisol), în intervalul orar 10.00 – 14.00, cu două unităţi mobile pentru donarea de sânge, iar cei prezenţi în cadrul complexului comercial vor putea dona pe loc, fiind înscrişi automat în campanie.

Totodată, membrii World Class Health Academy Timişoara care se vor înscrie în această campanie şi vor dona sânge vor participa la o tragere la sorţi, ce va avea loc în 25 noiembrie şi în cadrul căreia se vor oferi 5 abonamente full time, pentru 3 luni, valabile în World Class Timişoara.