Timisoara

Campionatul regional de motocross - regiunea de Vest

Campionatul regional de motocross

Detalii eveniment

Social links
Categorie
Evenimente sportive
Modificat
acum 5 ani si 7 luni
Vizualizari
646

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 5 noiembrie 2016 - Duminica 6 noiembrie 2016

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Campionii Motocross-ului se vor confrunta la Ianova în acest weekend

Campionatul regional de Motocross, regiunea de Vest, organizat de Clubul Sportiv Moto Bike Shop se va desfășura în data de 5, 6 și 12 noiembrie. Evenimentul își propune să reunească la Ianova, Remetea Mare, Județul Timiș atât cei mai buni sportivi, cât și iubitorii acestui sport. În concurs vor putea fi urmărite mai multe categorii de piloți: quad, profesioniști, amatori, hobby, minicross și veterani. Aceștia sunt așteptați la cea mai importantă confruntare a sezonului, alături de susținătorii lor. Pentru această a doua categorie de public accesul este liber.
Campionatul este organizat sub egida FRM, cu sprijinul Consiliului Județean Timiș și Primăria Remetea Mare, Moto Bike Shop, Bega Grup, Smartfit Studio, One Day Care, SSM-PREST, stickeremoto.ro, mxenduro.ro. Toți pasionații de motocross se vor bucura de o experiență frumoasă și vor aștepta cu sufletul la gură desemnarea câștigătorilor pe fiecare categorie.
„Sunt entuziasmat că voi reveni pe quad, după doi ani de pauză. Cel mai tare mă bucură faptul că voi revedea membrii comunității de Motocross din țară și ideea de competiție, bineînțeles. Și acest concurs este o provocare pentru mine, chiar dacă am participat la destul de multe de-a lungul carierei mele de sportiv.”, declară Răzvan Irimescu, concurent la secțiunea quad.
Costul participării este 50 lei/zi pentru adulți și gratuit pentru copii.

Filtre eveniment

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta