Timisoara

Campionii de la RCM intalnesc „buldogii” de la Dinamo

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 9 ani si 5 luni
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
706

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

Campionii de la RCM Timişoara continua seria celor 3 meciuri în 7 zile. După ce sâmbătă au bătut cu 65-10 la Bucureşti pe CSM, miercuri de la ora 10, gruparea bănăţeană va întâlni pe teren propriu Dinamo Bucureşti, pe arena Gheorghe Răşcanu din cartierul Ronaţ. La finele săptămânii, trupa în galben/albastru merge la Cluj, pentru întâlnirea cu Universitatea.
Printre absenţii partidei de miercuri se numără şi... antrenorul Chester Williams, plecat cu Dan Dinu în emisfera sudică pentru a căuta tinere talente pentru club. Infirmieria clubului este din nou plină, iar pe lângă vechii accidentaţi, Lemnaru, Fercu, Turashvili, Calafeteanu, va absenta cu siguranţă şi căpitanul echipei Stelian Burcea – probleme după meciul cu CSM Bucureşti, în timp ce Lazăr şi Ţăruş vor fi probabil menajaţi. Liderul echipei va fi în acest joc Daniel Carpo.
“Continuăm această săptămână dificilă cu un meci greu, contra celor de la Dinamo. Suntem şi noi puţini bulversaţi după atâtea accidentări, dar trebuie să arătăm multă seriozitate şi maturitate în joc. Chiar dacă suntem favoriţi pe hârtie trebuie să arătăm de ce suntem în stare pe teren. Suntem o echipă, suntem pregătiţi pentru orice situaţie, iar celor care li se va da o şansă în această partidă îi sfătuiesc să o prindă cu ambele mâini”, a spus Daniel Carpo, un pilon important al RCM Timişoara.
Chester Williams va lispi circa 3 săptămâni din oraş, astfel că de echipă se ocupă “secundul” Danie de Villiers. El se bazează pe grupul de jucători şi pe atmosfera bună din lot. “Avem mulţi lideri în echipă, grupul este unuit, iar atmosfera bună, mai ales după ultimul rezultat (CSM Bucureşti – RCM 10-65). Ne bazăm pe jucătorii cu experienţă, iar lipsa lui Chester sperăm să nu se vadă. Suntem pregătiţi pentru această serie de partide şi ne dorim ca fiecare jucător să-şi aducă aportul în joc. Strategia clubului este bine stabilită, iar dacă trebuie să schimbăm ceva, o facem uşor din mers”, a spus antrenorul sud-african.