Timisoara

Anunt Diamant Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat

Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat Timișoara - Alexandru Mușătoiu este membru al Baroului Timiș. Cabinetul de avocat a fost fondat în anul 2006, poziționându-se în segmentul cu cei mai buni și serioși avocați din Timișoara.
https://musatoiu.com

Când purtam jupele și la ce ne ajută?

Când purtam jupele și la ce ne ajută?

Detalii stire

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 1 an si 2 luni
Vizualizari
418

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

De ce ar trebui să porți o jupă? Dacă crezi că jupele sunt de modă veche, poate că a sosit momentul să reconsideri acest punct de vedere. Jupele pentru rochii sunt articole de îmbrăcăminte extrem de practice, ce ajută la obținerea unei siluete elegante și la menținerea rochiilor perfect curate, spre exemplu. Iată mai jos, câteva argumente menite să-ți schimbe părerea despre aceste articole vestimentare, iar unele dintre acestea s-ar putea chiar să te suprindă în mod plăcut.

Picioarele tale nu se vor mai lipi de materialul rochiei sau al fustei


Fustele lungi și vaporoase sau rochiile texturate din tricot se află mereu în tendințe în lunile răcoroase de toamnă. Cunoști sentimentul acela când picioarele tale parcă încep să înghită materialul fustei în timp ce mergi, ceea ce duce la fricțiuni, ridicări ale materialului și la acel efect static atât de neplăcut? Chiar dacă nu porți o rochie sau o fustă din material mai plin, articolele vestimentare precum rochiile cambrate din stofă, spre exemplu, se pot lipi de coapsele tale și se pot aduna pe corp într-o clipită. Dacă nu îți face plăcere să-ți aranjezi hainele toată ziua, o jupă rochie poate fi soluția perfectă pentru tine în acest sens. O astfel de jupă îți oferă un strat confortabil și moale între rochie și coapse sau picioare, care o va menține în poziție, iar tu te vei putea mișca în voie. Indiferent de cum te vei mișca, jupa va păstra totul exact acolo unde ar trebui să fie.

Păstrează-ți rochiile de ocazie curate pentru o a doua purtare


Oricât de ciudat ar părea, află că nu toate hainele tale au nevoie să fie spălate după fiecare purtare. Bineînțeles, excepția de la această regulă o face lenjeria intimă, dar acest lucru nu înseamnă că toate piesele din garderoba ta ar trebui să treacă prin acest proces. Mai ales rochiile de ocazie, care de cele mai multe ori pot fi curățate doar chimic. Purtarea unei jupe pe dedesubt te poate ajuta să porți o astfel de rochie lejer și a doua oară. Evident, totul ține de modul în care utilizezi o rochie și de durata de purtare, de vreme sau de circumstanțe. Dar dacă porți o rochie frumoasă la o întâlnire la restaurant, de exemplu, ai șanse mari să o poți purta și a doua oară, fără să o cureți. O jupă pentru rochie va absorbi transpirația și uleiurile corporale naturale, ceea ce înseamnă că ulterior ea va fi singurul element ce va necesita spălare.

Folosește jupa ca strat suplimentar pe sub o rochie translucidă


Acesta este motivul clasic pentru care sunt folosite jupele, dar acest lucru nu ar trebui să-i reducă valoarea de articol vestimentar important pentru garderoba feminină în vreun fel. Chiar dacă rochia ta nu este foarte transparentă, s-ar putea să descoperi că în bătaia directă a luminii soarelui, lenjeria ta de corp este mai vizibilă decât ți-ai dori. Pentru a obține rezultate cât mai bune în acest sens este recomandat să optezi pentru o jupă rochie în nuanța pielii. Specialiștii în fashion spun că nu este indicat să porți o jupă albă pe sub o rochie albă, de exemplu. Acest lucru nu va face decât să scoată și mai tare în evidență cusăturile, pe când o jupă bej se va integra perfect în décor.

Folosește jupa pentru a accentua o ținută și pentru a preveni accidentele vestimentare


Cine spune că jupa nu trebuie să se vadă deloc de sub haine? Când alegi o jupă cu bordură din dantelă la decolteu sau la tiv, poți crea un look subtil în care să permiți doar marginilor decorate să se vadă de sub stratul exterior de îmbrăcăminte. Asociaz-o cu o bluză cu un decolteu căzut sau cu un cardigan sau chiar cu o rochie care este doar un strop mai scurtă decât ea și vei arăta fabulos pentru o ocazie specială. Iar dacă fusta sau rochia ta se va ridica accidental din cauza curenților de aer de la metrou, să zicem, jupa va fi acolo să salveze situația.

O jupă este, așadar, o modalitate foarte bună de a adăuga un strat de susținere, fără a sacrifica stilul. De asemenea, poate ajuta la crearea iluziei unei siluete mai subțiri. Dacă ești în căutarea unui mod de a purta rochii cu încredere și cât mai confortabil cu putință, nu ocoli ideea de a purta o jupă.

Anunt Diamant Euroinstal - Simion Barnutiu

Euroinstal Timisoara - instalatii sanitare, centrale termice, cazane lemne
https://euro-instal.ro