Timisoara

Anunt Diamant Salsa Rebels

Salsa Rebels Timisoara ofer cursuri de salsa, bachata, kizomba si cha cha.
https://salsarebels.ro

Când trebuie să îi schimbi mâncarea câinelui?

Detalii stire

Social links
Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Apartine de
Carpathians Pet Food
Vizualizari
322

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Procesul de alegere a hranei potrivite pentru câinele tău poate fi unul destul de lung. Dacă ai găsit hrana câini care se potrivește cel mai bine cu nevoile câinelui tău trebuie să știi că va fi nevoie să o mai schimbi pe parcursul vieții sale. Acest lucru este necesar deoarece nevoile câinelui se vor schimba în timp în funcție de stadiul de viață în care se află acesta, de starea sa de sănătate și de nivelul său de activitate.

La ce vârstă se schimbă hrana câinelui?


Din punct de vedere al stadiului de viață există trei etape importante în viața unui câine. Prima etapă este aceea când este pui. Atunci el are nevoie de o hrană special creată pentru câinii juniori, care să îl susțină în procesul de creștere. Aceasta trebuie să fie bogată în calorii și proteine. Dacă hrana nu conține elementele nutritive de care acesta are nevoie în perioada de creștere, procesul său de creștere poate fi întârziat sau se poate îmbolnăvi.

A doua etapă este aceea în care câinele a devenit adult. Când este adult, câinele are nevoie de o alimentație diferită care să poată să îi satisfacă toate nevoile sale nutriționale. O hrănire necorespunzătoare poate duce la obezitate sau la subnutriție. Obezitatea este frecvent întâlnită la câini, dar și la pisici. Câinele adult nu trebuie hrănit cu mâncare pentru juniori deoarece aceea este special creată pentru a-l ajuta pe câine să crească, iar un câine adult nu mai are nevoie de același tip de hrană, iar dacă o consumă poate deveni supraponderal sau chiar obez. De asemenea dacă patrupedul tău este sedentar va trebui să îi alegi o hrană câini specială pentru câinii inactivi.

A treia etapă este cea în care câinele a devenit senior. În această etapă trebuie să fii atent la alimentația pe care i-o oferi deoarece câinii seniori au adesea probleme medicale. Metabolismul lor încetinește, la fel și capacitatea de procesare a grăsimilor și proteinelor. Discută cu medicul veterinar și alege o hrană special creată pentru câinii seniori. De asemenea este indicat să iei în considerare schimbarea hranei dacă observi că blana câinelui tău are un aspect neplăcut, dacă refuză mâncarea în mod repetat, dacă este alergic sau dacă are un sistem digestiv sensibil. Decizia de schimbare a hranei ar trebui să o iei după ce te consulți și cu un medic veterinar.

Unde găsești hrană pentru câini?


Dacă îți dorești o mâncare pentru câini de calitate o găsești la Carpathians Pet Food. La aceștia vei găsi hrană umedă câini și hrană uscată câini în variantă premium și economică pentru toate rasele de câini. De asemenea găsești hrană pentru toate etapele de vârstă ale unui câine și hrană pentru câini cu afecțiuni. Hrana uscată este disponibilă la saci de 3 kg, 10 kg sau 12kg. Achiziționând o cantitate mai mare de hrană vei economisi bani și nu vei sta cu grijă că ți se termină mâncarea pentru câini.

Concluzie

Oferă-i câinelui tău hrana de care are nevoie în funcție de perioada de viață în care se află și de nevoile sale speciale. Pentru a comanda hrană câini de calitate intră pe carpathianspetfood.ro unde vei găsi hrana de care are nevoie câinele tău!

Autor

  • 0Partener de afaceri

  • EM Inbound Timisoara - agentie de marketing online cu focus pe SEO. Oferim companiilor posibilitatea de a-si creste vizibilitatea in mediul online prin creare de continut unic, creare de continut si campanii pe Social Media, promovare prin campaniile de Google Ads si optimizare SEO.
  • Timisoara
  • 0770470210

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro