Timisoara

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro

Canon 60D kit Canon EF-S 18-55mm + Canon EF 75-300mm

Canon 60D kit Canon EF-S 18-55mm + Canon EF 75-300mm

Detalii

Telefon
0721746776
Pret
5.599 LEI
Categorie
Audio / foto / video
Modificat
acum 1 deceniu si 5 luni
Apartine de
SinPRO
Vizualizari
1798

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Descoperiţi-vă latura creativă cu EOS 60D. Exprimaţi-vă cu ajutorul fotografiilor sau filmelor Full HD incredibile utilizând ecranul LCD cu unghi variabil şi funcţiile avansate de creaţie.

Caracteristici
  • Senzor CMOS APS-C de 18 megapixeli
  • Funcţii avansate de creaţie
  • Ecran LCD cu format 3:2, de 7,7 cm (3,0"), cu unghi variabil
  • Filme Full HD
  • DIGIC 4
  • ISO 100-6400, H:12800
  • Fotografiere la 5,3 cps pentru maxim 58 de fotografii JPEG
  • Sistem de focalizare automată în 9 puncte de tip încrucişat
  • Măsurare a expunerii iFCL cu senzor cu două straturi în 63 de zone
Senzor CMOS de 18 megapixeli
Ideal pentru cei care doresc să creeze imprimate mari, în format de poster, sau să decupeze imagini fără a pierde niciun detaliu necesar pentru imprimare, senzorul CMOS de 18 megapixeli al camerei EOS 60D este excepţional în condiţii de lumină scăzută şi produce imagini cu zgomot incredibil de redus.

Funcţii avansate de creaţie
Utilizaţi-vă imaginaţia pentru a îmbunătăţi fotografiile cu o gamă de filtre creative, precum efectul camerei din plastic sau claritatea redusă. Aceste filtre pot fi aplicate la imagini RAW şi JPEG, oferindu-vă control creativ după realizarea fotografiei. Basic+ permite aplicarea unei ambianţe creative la fotografierea în modurile de bază, asigurându-se un control creativ şi în lipsa unor cunoştinţe fotografice de specialitate

Ecran LCD Clear View 3:2 de 7,7 cm (3,0"), cu unghi variabil
Efectuaţi examinări detaliate ale imaginilor şi înregistrărilor video sau fotografiaţi din unghiuri unice sau incomode cu un ecran LCD Clear View 3:2 de 7,7 cm (3,0"), care prezintă 1.040.000 de puncte de calitate ultraridicată, pentru claritate sporită. Comutaţi în modul Live View (Vizualizare în timp real) şi utilizaţi previzualizarea în timp real pentru captură din cel mai bun unghi.

Înregistrare de filme Full HD
EOS 60D combină fotografierea excepţională cu posibilitatea de înregistrare video Full HD (1080p). Pentru a vă satisface creativitatea, EOS 60D dispune de control manual complet şi viteze selectabile ale cadrelor. Puteţi de asemenea filma la viteza ridicată de 50/60 cps la 720P când doriţi să înregistraţi acţiune foarte rapidă. O conexiune HDMI permite redarea filmelor şi imaginilor la înaltă definiţie pe orice televizor HDTV. La televizoarele compatibile HDMI, redarea poate fi controlată utilizând telecomanda.

DIGIC 4
Procesorul DIGIC 4 de la Canon lucrează împreună cu senzorul CMOS pentru a oferi procesarea imaginilor pe 14 biţi, pentru nuanţe fine şi culori cu aspect natural. De asemenea, DIGIC 4 prezintă reducere avansată a zgomotului în cazul fotografiilor la viteze ISO mai mari, plus timpi de pornire de zecimi de secundă şi examinare aproape instantanee a imaginii după captură.

ISO ridicat pentru iluminare scăzută
Când nivelurile luminii scad, EOS 60D oferă un interval ISO de până la 6400 – extensibil până la 12800 pentru mediile în care utilizarea bliţului nu este de dorit.

Sistem de măsurare a expunerii iFCL
Un senzor de măsurare a expunerii cu două straturi în 63 de zone analizează informaţiile privind focalizarea, culoarea şi luminozitatea, oferind o măsurătoare precisă şi consecventă.

Ecran de control rapid
Putând fi accesat de la un buton special dedicat, asigură acces uşor la funcţiile utilizate frecvent, garantând promptitudine în captarea acţiunii în derulare.

Creaţi un sistem de captură unic, aşa cum sunteţi şi dvs.
EOS 60D este compatibilă cu întreaga gamă Canon de obiective EF şi EF-S şi cu bliţurile din seria Speedlite EX.

www.foto-video.ro/produse_detail.php?id=9020

Anunt Diamant Playstation 5

Vând Playstation 5 + 10 jocuri. Consola este folosita ocazional. Cumparata in sept 2022. Mai are garantie 1 an si 4 luni. Se ofera proba la mine acasa. Nu sunt interesat de schimburi. Detalii la telefon 0721888707