Timisoara

Canotorii fac valuri pe Bega

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 8 ani si 3 luni
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
637

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

Cei mai buni tineri canotori din tara isi vor disputa suprematia la sfarsitul acestei saptamani, la Timisoara, cu ocazia Campionatelor Nationale de fond rezervate juniorilor. Competitia de pe canalul Bega se va desfasura pe un traseu ce masoara 6 kilometri, startul fiind prevazut la Fabrica de Zahar, iar sosirea in dreptul Terasei Flora.
Primele ambarcatiuni isi vor face aparitia in concurs vineri, la ora 8, sesiunea de dimineata urmand a se incheia in jurul orei 12:30. Dupa-amiaza este programata o noua mansa de intreceri, intre orele 16 si 19:30. Ultimele titluri de campion se vor decerna sambata, in intervalul orar 8-14:30. In functie de conditiile meteo sau alte situatii neprevazute ce pot influenta desfasurarea normala a competitiei, pot aparea modificari in program.
Competitia este organizata de Federatia Romana de Canotaj, cu sprijinul Directiei pentru Sport a Judetului Timis. Din comitetul de organizare face parte si Elisabeta Lipa, multipla campioana olimpica la aceasta disciplina.