Timisoara

Cânt și suflet românesc

Cânt și suflet românesc

Detalii stire

Categorie
Stiri eveniment
Modificat
acum 3 ani si 7 luni
Vizualizari
407

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș dedică Zilei Naționale a României un spectacol folcloric de anvergură. Evenimentul va avea loc miercuri, 27 noiembrie 2019, de la ora: 18:30 în sala Capitol din Timișoara.

Soliștii invitați la a spectacolul intitulat: ”Cânt și suflet românesc” sunt Ciprian Roman, Cristian Fodor, Dana Gruescu, Ghiță Călțun – Brancu, Andrea Chisăliță, Bogdan Firu.

”Folclorul este parte din identitatea noastră culturală, ne reprezintă, ne aduce împreună. Vă invităm să simțim românește curat și frumos într-un spectacol deosebit în care inimile românilor vor vibra la unison pe ritmurile folclorului autentic”, subliniază Liliana Laichici, managerul CCAJT. Acompaniamentul va fi asigurat de orchestra Ansamblului Profesionist Banatul, dirijată de Sebastian Roșca. Coregrafia spectacolului este creația cuplului Brândușa și Nicolae Stănescu. Prezintă Felicia Stoian.

Accesul la spectacol se face pe baza invitațiilor gratuite care se găsesc la sediul Centrului de Cultură și Artă al Județului Timiș, Str. E. Ungureanu, nr.1 din Timișoara. Sepctacolul este finanțat de Consiliul Județean Timiș.

Dirijor: Sebastian Roșca
Coregrafia: Brândușa și Nicolae Stănescu

Manager: prof. Liliana Laichici
Director general adjunct: prof. Adrian Scorobete
Finanțator: Consiliul Județean Timiș.