Timisoara

Caracteristicile profilelor pvc

Caracteristicile profilelor pvc

Detalii articol

Categorie
Articole amenajare si decoratiuni
Modificat
acum 3 saptamani si 6 zile
Vizualizari
654

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Un tip de ferestre la care se utilizeaza tamplaria pvc il constituie ferestrele cu un profil numit-Salamander si care fiind executat de catre producatori germani, au garantie pentru aceste produse ce ajunge pana la 50 de ani. Acest tip de ferestre pot sa reziste fara nici o problema atat in cazul caldurilor toride, dar si in cazul in care sunt supuse la geruri, la furtuni ori ploilor torentiale si deasemeni, pe intreaga durata a vietii lor au nevoie de minima intretinere.

Profilele din pvc sunt profile si materiale greu inflamabile, acestea avand expertilor in domeniu, clasa C2 de combustie si in acelasi timp sunt in aproximativ 100%, reciclabile. Un lucru insa poate sa ramana cert adica faptul ca aceast tip de tamplarie pvc - Salamander este un tip original si in acelasi timp unul inconfundabil. Succesul tampariei nu este datorat doar impulsurilor care sunt date de catre tehnicieni si de designeri ci si in primul rand este dat de siguranta ca si de standard de calitate inalt pe care aceasta il are. Tinand cont de aceste argumente, a alege ferestre ce au profile de tipul acesta este sigur o investitie ce va fi facuta doar o data pentru totdeauna.

Desing-ul 3D al acestor profile reprezinta o forma desavarsita, ele avand varful practic in tot domeniul tehnologiei reprezntate de profilele din pvc.Acestea sunt considerate de catre specialisti o adevarata noutate pe plan mondial ce atrage prin rotunjimile nobile pe care le are atat in interior cat si in exterior.

Garniturile de bataie pe care le are acest profil dar si grosimea mare ce ajunge si pana la 76 mm fac izolarea ce este oferita termin vorbind, sa fie considerata de exceptie. La acest aspect contribuie si sistemul de proiectare ce are cinci camere, acesta realizand o izolare care e net superioara, termic vorbind, in comparatie cu sistemele clasice ce au in componenta lor cate trei camere.

Autor

  • Agentia Fortin
  • 0Partener de afaceri

  • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing si al serviciilor complementare: web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata.
  • 0726538389