Timisoara

Caracteristicile oamenilor de succes

Caracteristicile oamenilor de succes

Detalii eveniment

Social links
Categorie
Evenimente de afaceri
Modificat
acum 7 ani si 3 luni
Vizualizari
1863

Reprezentari

DataOraLocatie
Marti 1 iulie 201417:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Departamentul de Asistenta Sociala din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara, in parteneriat cu Asociatia “Centrul de Asistenta Sociala si Cercetare a Interactiunii Copil-Parinte” (CASCICOP) va invita la seminarul de dezvoltare personala cu tema “Caracteristicile oamenilor de succes”, sustinut de Lorand Soares Szasz.

Asa cum indica si titlul, evenimentul isi propune sa ofere participantilor informatii despre principalele caracteristici specifice oamenilor de succes si in acelasi timp participantii pot contribui la sustinerea activitatilor de cercetare si educatie, derulate prin intermediul asociatiei partenere (Asociatia CASCICOP).

Intr-o societate din ce in ce mai provocatoare fiecare dintre noi isi doreste sa aiba succes in viata personala si profesionala. In cadrul acestui seminar ai oportunitatea sa inveti si ajuti in acelasi timp. Este vorba despre un seminar pentru care in mod normal ai plati peste 200 de euro. Un seminar, care ar putea sa iti schimbe viata (a ta si a celor din jurul tau).

Ce castigi dacă vii la acest seminar caritabil?
Vei invata cum sa iti concentrezi mintea asupra lucrurilor care iti doresti sa ti se intample, nu pe cele de care iti este frica.
Vei invata cum sa iti controlezi atitudinea cu privire la ceea ce ti se întâmpla şi prin urmare, vei fi stapan pe situatie decat a-i permite situatiei sa fie stapana pe tine
Vei invata cum sa ai relatii mai bune in familie, in societate si la locul de munca
Vei invata cum sa iti indeplinesti obiectivele pe care ti le-ai fixat de mult si inca nu le-ai atins
Vei invata cum sa iti dublezi productivitatea
Vei invata cum sa ai parte de viata interesanta si implinita pe care o meriti
Si mai presus de orice, vei invata care sunt acele sapte caracteristici ale oamenilor de success.


In plus, prezența ta la seminar va contribui la dezvoltarea si implementarea proiectelor sociale si de cercetare in domeniul asistentei sociale si educatiei, derulate de Departamentul de Asistenta Sociala si Asociatia CASCICOP.

Prin acest eveniment ne dorim sa contribuim la programele de cercetare si educatie adresate, elevilor, studentilor, parintilor si cadrelor didactice.

Data: 1 Iulie 2014
Orele: 17:00-19:30
Locatia: Universitatea de Vest din Timisoara, Bdul Vasile Parvan nr. 4, sala AULA MAGNA (etajul 1)
Inscrie-te acum completand formularul, la adresa: http://www.socio.uvt.ro/as/?page_id=2019
Dureaza doar 50 de secunde.
O sa acceptam inscrieri in limita locurilor din sala. Primul sosit, primul primit!

Si bineinteles, nu uita de “biletul de intrare”, care poate contine:

“Bilet de intrare” - varianta 1:

2 carti (la alegere) de educatie parentala din lista de mai jos (pot fi gasite in librariile Diverta, Esotera, Carturesti, etc. sau pe www.elefant.ro):
“Parinti straluciti, profesori fascinanti”, autor Augusto Cury, Editura For You, 2007
“Copii straluciti, elevi fascinanti", autor Augusto Cury, Editura For You, 2011
"Educatia prin iubire", autor Ross Campbell, Editura Curtea Veche, 2011
“Cele cinci limbaje de iubire ale copiilor”, autor Gary Chapman, Editura Curtea Veche, 2011
“Educa-ti pozitiv copilul - ofera ce vrei sa primesti”, autor dr. Tanya Byron , Editura Aramis, 2009
“Comunicarea eficienta cu copiii. Acasa si la scoala”, autori Adele Faber, Elaine Mazlish, Rosalyn Anstine Templeton , Editura Curtea Veche, 2013

Aceste carti vor ajunge la parinti si educatori, participanti la proiectele derulate in cadrul Asociatie CASCICOP, avand ca scop cresterea calitatii educatiei parentale si implicit a educatiei pozitive in randul copiilor.

SAU

“Bilet de intrare” - varianta 2 :
Pachet care sa contina rechizite scolare (exclus caiete):
- penar
- creioane colorate, carioci
- pix, stilou
- tempera, acuarela
- hartie colorata
- dosar tip mapa
- folii plastic.

Aceste pachete vor fi distribuite elevilor din mediul rural (judetul Timis) care provin din familii cu o situatie materiala precara.


Despre speaker:

Lorand Soares Szasz: este cunoscut in domeniul businessului ca si tanarul care a inceput ca gradinar si in trei ani si jumatate a ajuns sa lucreze in cea mai mare firma de business coaching din lume sau cel care a inceput o firma de training si coaching in provincie si in mai putin de 4 ani a ajuns sa fie probabil, cel mai cautat speaker si antrenor din Romania.

La primul sau eveniment au participat doar 18 persoane, dintre care majoritatea erau prieteni sau rude. Azi, este trainerul care reuneste in semianrii si workshop-uri cei mai multi antreprenori. Peste 20.000 de oameni au fost deja la evenimentele care il au ca speaker. In 2012 a fost considerat speakerul anului in Romania la evenimentele Business Days. Mai multe detalii pewww.coaching4you.ro


Te asteptam cu drag!

Pentru participare este nevoie sa te inscrii aici: http://www.socio.uvt.ro/as/?page_id=2019


Echipa DAS, CASCICOP si Coaching4You.

Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta la: 0256.592373, 0744.810318 (conf. dr Cosmin Goian, director Departament Asistenta Sociala); 0744.299885 (lect. dr. Carmen Stanciu).