Timisoara

Anunt Diamant Salsa Rebels

Salsa Rebels Timisoara ofer cursuri de salsa, bachata, kizomba si cha cha.
https://salsarebels.ro

Caraiman te invită să-ți tragi sufletul

Detalii Comunicat de presa

Categorie
Comunicate de presa
Modificat
acum 1 luna si 2 saptamani
Vizualizari
951

Voteaza & Distribuie

Prezentare Comunicat de presa

Caraiman, noul brand din portofoliul Bergenbier S.A., parte a grupului Molson Coors Beverage Company, își propune ca în 2024 să-și consolideze poziția în segmentul core și să devină o marcă de bere cu renume pe piața din România.

Caraiman vine pe piață ca un brand cu ambiții mari, cu un mesaj distinctiv și cu o misiune clară - Să creeze o bere ce scoate consumatorul din agitația cotidiană plină de griji și îl transpune într-un mediu calm și echilibrat unde singurul lucru ce trebuie făcut este ,,Să-ți tragi sufletul”.

,,La Bergenbier S.A. avem planuri mari în 2024 pentru toate brandurile din portofoliul nostru, dar mai ales pentru Caraiman. Ne propunem ca până la finalul anului, Caraiman să câștige un loc de cinste în preferințele consumatorilor noștri. Avem o echipă profesionistă și dedicată, cu ajutorul căreia vom reuși să ne atingem fiecare obiectiv stabilit” a declarat Victor Teioșanu, Marketing Director Bergenbier S.A.

Pe lângă strategia de comunicare integrată, Caraiman își va surprinde consumatorii pe parcursul anului cu noi campanii creative dedicate mediului digital și cu noi endorseri de brand, ce au rolul de a consolida relația dintre brand și consumator.

Despre Bergenbier S.A.


Parte a grupului Molson Coors Beverages Company Central & Eastern Europe, compania Bergenbier S.A. a fost fondată în 1994, iar cea mai importantă marcă din portofoliul său, Bergenbier, a fost lansată un an mai târziu. Astăzi, Bergenbier S.A. este în top trei companii producătoare de bere din România, având o fabrică modernă la Ploieşti şi o reţea performantă de distribuţie naţională. Bergenbier S.A. acordă o atenție sporită impactului pe care îl are în comunitate și asupra mediului. Portofoliul companiei cuprinde mărci care acoperă toate segmentele pieţei.

Pe lângă berile produse la Ploiești – Bergenbier, Fresh, Staropramen, Staropramen Unfiltered, Stella Artois, Beck’s, Noroc, Löwenbräu – compania importă și distribuie în exclusivitate specialitățile pragheze Staropramen Dark, berile de abație belgiene Leffe și Hoegaarden, berea americană Miller Genuine Draft, cea mai iubită bere mexicană, Corona, precum și berea albă germană nefiltrată Frazinskaner. De asemenea, compania are din 2023 în portofoliu și variantele 0.0% alcool pentru Stella Artois și Staropramen.

Despre Molson Coors


De peste două secole, Molson Coors fabrică băuturi care aduc oamenii împreună pentru a se bucura de toate momentele vieții. De la Coors Light, Miller Lite, Molson Canadian, Carling și Staropramen la Coors Banquet, Blue Moon Belgian White, Saint Archer Gold, Leinenkugel’s Summer Shandy, Creemore Springs și multe altele, Molson Coors produce unele dintre cele mai îndrăgite și emblematice mărci de bere realizate vreodată. În timp ce istoria companiei este înrădăcinată în bere, Molson Coors oferă un portofoliu modern care se extinde dincolo de industria berii cu cocktail-uri carbonatate, cafea, vin, kombucha, cidru și multe altele.

Molson Coors Beverage Company este o companie cotată la bursă, care operează prin Molson Coors America de Nord și Molson Coors Europe și este tranzacționată la New York și la bursa canadiană (TAP). Angajamentul companiei de a ridica standardele industriei și de a lăsa o amprentă pozitivă asupra angajaților, consumatorilor, comunităților și mediului se reflectă în Our Beer Print și în obiectivele de sustenabilitate 2025. Pentru a afla mai multe despre Molson Coors Beverage Company, vizitați molsoncoors.com sau pe Twitter @MolsonCoors.

Anunt Diamant Claudia Nastacă

Claudia Nastacă - organizator de cursuri din Timisoara pentru copii, ateliere pentru copii